Ephitet, Kaos ve MultiMedia geri dönüş hızınız ve net cevaplarınız için gerçekten çok çok teşşekürler... + Rep verdim size...

Şuanda kafamda şu Post Atma işi netleşti.

O zaman ben bu forumda Örnek olarak güncel olarak "İstanbul'da Konserler, İstanbul'da Etkinlikler, İstanbul'da Fuarlar, İstanbul'da Sergiler, Vizyondaki Filmler vb..." gibi konularda farklı sitelerden araştırma yapıp, bunları birleştirip kendin de yeni cümleler ekleyip, site ziyaretçilerine doğru bilgiyi ulaştıracak şekilde 100-200 kelime arası özgün postlar hazırlayabilecek postcu arkadaşlar bulabilirim demektir.

Etiket, Başlık, Kategori işini ben yapacağım ve siteye de kendim ekleyeceğim yani bu işden de sorumlu olmayacak kişi. Sadece bana başta istediğim konularda sonra da İstanbul'da güncel olaylar, konserler, etkinlikler, fuarlar, vizyondaki filmler vb... yazıları hazırlayıp bana sadece email atacak olan kişileri bulabilirim. Aslında bu post atma işi değil ama bu post atma işini yapanlar sağlam bir internet araştırmacası anladığım kadarıyla.

Fiyat olarak ise, bu yukarıda anlattığım tarz işler için, sadece hazırlanacak benzersiz yazı için 100 kelime başına 0.3 YTL versem fiyat nasıl sizce nasıldır? Yazının uzunluğu 100'ü geçerse de ona göre fiyat hesaplanacak tabiki de.