Tek Kelime SuperTatil. (org) elimdeki domaine güzel projeler düşünüyorum en azından değerlendirmek istiyorum domaini. geçen gün xx tatil sitesinden aradılar domaini istedi arıyan kişi 1000 $ eder domain dedi. bide utanmadan beleşe istedi domaini beleşe veremem dedim domaini verin değerlendiriyim dedi onada yok dedim. kısaca adam domaini beğendi bi kaç tatil sitesine mailde attım ama hala cevap gelmedi bu domaini gerçekten değerlendirmek istiyorum bakmayın .org olmasına org da yeri geldiği zaman para eder. geliştirip biyerlere getirdiğin zaman org hani domaincilerin gözünde 5 para etmez ya geliştirip biyerlere getirdiğin zaman (: xxxx eder neyse kısa lafın özü nasıl değerlendiriyim bu domaini sağlam ortak bulabilirmiyim bulamazmıyım bu endişe içindeyim kod bilgim yok php html oda yok yada projeme sahip çıkacak bi şirket bulmalıyım ama geliştirip bi yerlere gelirse çok para kazandırır gibi gözüküyor mesela tatil tanıtım şehirlerini tanıtılabilir oteller hakkında bilgiler vs olabilir ilk başta aklıma gelenler bunlar

sizinde yorumlarınız nelerdir arkadaşlar. mesela sağlam ortak bulabilirmiyim yada projeme şirketler yada firmalar destek olurmu