ben k.maraşın elbistan ilçesinde idim.o civarlarda satan,kiralayan hemen hemen herkesle hergün görüşürdüm.çevremdeki herkes sen neden dükkan açıp oturmuyorsun diye sorup duruyordu çünkü elimdeki cd arşivi onlardan hiçbirisinde yok.yalnız bu iş o kadar kolay degil...zabıtalar teftişe çıktıgında bunların telaşını bi görsen varya adamı kalbden götürür.cdleri komşu dükkanlara bi taşımaları var ki koşa koşa herşeyi halledip dükkan açtın diyelim,netten indirip millete cd satamaz,kiralayamazsın kafana göre.elinde olan herhangi bir filmi aç ve başındaki uyarıya bak.her filmde bi uyarı yazısı vardır hiçbi şekilde satılamaz,kiralanamaz,izlenime sunulamaz diye.yani haliyle yasaktır ve çok büyük cezaları var.o tanıdıgım kişilerden bikaç tanesi cd kira ve satışını durdurdu çünkü kazandıkları para girdikleri tehlikeye yetmiyor.cd kira yada satışından ne kazanacan ki alacagın cezayı karşılayabilsin şahsi fikrim,hiç bulaşma.bi web sitesi kur,satış yapacaksan siteden yap en azından dükkan kirası filan vermezsin.ben bi ara düşündüm hatta elimde filmsatis.net domaini vardı ama ugraşamam ben cd satışıyla filan...