1 ayı aşkın süredir kullanıyorum arkadaşlar ve çok memnunum , tek sorun panelde ilk başta bazı sorunlar yaşadım buda panele olan yabancılığımdan dolayıydı ama 30-40 dakka sonra alıştım

ve problemsiz şekilde tüm domainlerimi host ediyorum.
aşağıda nasıl uye olacağınıza dair kısa bilgiler yer almakta
Yıllık 22,40$ dreamhost.com dan 200 gb alan 2Tb bant ve 1 adet domain , evet yalnış duymadınız 22,40$ a bu müthiş fırsatı kaçırmayın.
DREAMHOST adresine girerek Level 1 Paket'i seçerek hemen bu fırsattan yararlanabilirsiniz.
Dikkat Bu Kampanya'nın Süresi Sınırlıdır
Kampanya olduğu için kayıt olurken "promo code" sorunca "
MERT " yazarsanız 97$ indirimli olarak alıyorsunuz.
Not: Joomla, wiki, nucleus, wordpress scriptleri gayet hizli çalışmaktadır
Fiyat 1 yıllıktır. 2. yıla kadar başkasını kayıt ettirirseniz ikinci yıl da aynı ücreti ödersiniz. Edemezseniz sitede açıklanan ücreti ödersiniz.
Promosyon kodu tum paketler icin YILLIK alımlarda gecerlidir.
İndirim Seçenekleri:
Biraz Özelliklerinden Bahsedelim ( Level 1 için )
-200 GB Disk ( +1 GB Disk kampanyadan yararlanan herkese her hafta eklenecektir , yani 1 yıl sonra 252 GB Disk alanınız olacak )
-2 TB ( 2000 GB ) Band ( +16 GB Band kampanyadan yararlanan herkese her hafta eklenecektir )
-Web-Based Account Control Panel
-MySQL Databases Unlimited
-E-Mail Accounts (POP/IMAP) 3,000
-Shell / FTP Users 75
-Domains Hosted Unlimited
-Subdomains Hosted Unlimited
-PHP4 Support
-PHP5 Support
-Full Unix Shell
-Full CGI Access
-SSL Secure Server (req. Unique IP)
-One-Click Automatic Software Installers:
WordPress, phpBB, Advanced Poll, ZenCart, MediaWiki, Joomla, Gallery, WebCalendar
Diğer Özellikler İçin Tıklayın... UNUTMAYIN Kampanya olduğu için kayıt olurken "promo code" sorunca "
MERT " yazarsanız 97$ indirimli olarak alıyorsunuz.
KAYIT OLURKEN 22,40$ ( YILLIK ) ÖDEMEK İÇİN
One-Year Pre-Payment (NO Setup Fees!) SEÇİLMELİDİR , DAHA SONRAKİ EKRANDA SİZE YENİ BİR DOMAİN ALMAK İSTEYİP İSTEMEDİĞİNİZİ SORACAK , EVET
DOMAİN İSMİNİZ YOKSA SİZE 1 YILLIK BEDAVA DOMAİN KAYIT ETME HAKKIDA VERİYOR , EĞER DOMAİN İSMİNİZ VARSA
I already own a domain, I just want to host it with you (you can still register a free domain later)! DİYEREK DAHA SONRADA BEDAVA DOMAİN KAYDEDEBİLİYORSUNUZ , GEREKLİ YERLERİ DOLDURDUKDAN SONRA EN AŞAĞIDA
Promo Code or email of who referred you: YAZAN YERİN KARŞISINA
MERT YAZARAK İNDİRİM HAKKINIZI KAZANMIŞ OLUYORSUNUZ , SON OLARAK
I agree to abide by DreamHost's DİYEREK KURALLARI KABUL ETTİĞİNİZİ BELİRTİP
Continue DİYORSUNUZ.
Karşınıza aşağıdaki ekran geldiğinde 119.40$ lık paketin sizin için sadece 22.40$ a düştüğünü göreceksiniz. Artık bu noktadan sonra kredi kartı bilgilerinizi girerek paketinizi rahatlıkla alabilirsiniz.
Hayırlı Olsun