zedrh+ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu ne laubalilik? ben senin arkadaşınmıyım eğer profesyonelsen ve şirketsen (ki zannetmiyorum) bunları vermelisin. bu şekilde güven vermiyosun arıza değilim ama laflarına dikkat et çökmiyim kaliteli hostunu "zuahahaha" larınla ortaya çıkardın zaten. sana buradan ekmek çıkmaz, kekleri başka platformlarda ara şekerim
Sen bana hayırdır? tarzında bir cümle kullanırsan bende sana o şekil kullanırım bizde insanız senin gibi dimi? Robot değilizki ne dersen oke tamam olur şeklinde cevap verelim kişiliğimiz sabrımız sinirimiz var değilmi?..Çökebilirsin her türlü..Robot gibi şirket profili yerine samimi ilişkiler her zaman müşteriyi daha çok etkiler sıcak bakılır.Bunları bilmen gerek bir gold üye olarak.Benim zaten burdan ekmek çıkartmak istediğimi kim söylüyorki?Çıkmaz die birşey diyorsun?Bak bakalım mesajlarıma bir tane reklam tanıtım içerikli bir mesaj varmı?Hepsi yorum yardım destek biçiminde..Müşterilere kek diyorsan o senin kekliğin oluyor ne dediğini bi düşünüp söylemen gerekiyor diye düşünüyorum yoksa batıryorsun