Alttaki kırmızı yazı ile yazılı olan sorun hallodu ancak başka bir problem ile karşılaştım. Ben buna cevap arıyorum :

Şu anda forumu sıfırdan kaldırıp tekrar yeniden açtım ! Ancak en büyük sorunum şu ; sitenin kurulu olduğu ana dizine Seo kurmak için chmod ayarı yapmam gerekiyor ! SSH ile bunu yapmak zorundayım. Ancak gerekli kaynakları bulamadım ! SSH tan linux suncu chmod ayarlarını nasıl yapabilirim ? DAha doğrusu hangi komutlarla ! Teşekkürler.

Not : chmod dosya_adı 777 ile yapıldığını biliyorum ancak hiç denemedim doğruluğundan emin değilim. Forum ana dizininden kasıt (siteadi.com) yoksa htdocs değildir. Htdocs zaten ftp üzerinden ayarlanabiliyor. Bu arada benim için problem olabicek başka bir sorun ? siteadi.com gibi ana dizinin bulunduğu hesap bölümünün normalde olması gereken değer ! 770 midir ? 644 mü ? sonuçta seoyu kurduktan sonra tekrar eski haline getirmek zorundayım. !!!

Old// Ben içinde vhcs kurulu ssh desteği olan bir vps sunucu satın aldım. Ancak forum içinde entegrasyonlarda sıkıntı yaşıyorum. Modül kurulumlarında ftp yazma izni istiyor (siteadi.com) yazma izni istiyor normal ftp k.adı ve şifreyi girsem de şu hatayı veriyor : No such file or directory

Sonuç olarak putty ile ssh girişi yaptım ve root girişinin akabinde siteadi.com aramaya başladım ancak bulamıyorum ! Bulsam da izinlerini nasıl değiştireceğim bilemiyorum ! Bu konuda bana yardım edecek olanlara şimdiden teşekkürler.