Arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıldır iyi kötü bir şeyler öğrenmek için açtığım genel forumum var.

Forumu ilk kurduğum zaman daha kategorileri ayarlamadan hemen hide ekletisinini kurdum Neden mi?

Çünkü diğer tüm forumlarda Linkleri göremeden üye olamazsınız diyordu.Bende bunların bir bildiği var sanırım dedim.Aradan bir kaç ay geçti kendi sitemde bulamadığım programları ihtiyacım olanları google da ararken bir şey fark ettim bütün siteler linkleri kapatmıştı.Öyle uyuz oldum ki bu duruma demek ki bu beni uyuz ettiyse kullanıcılara kafayı yedirtir.

Ve eklentiyi kaldırdım.Tabi ki üye sayım düştü.Ama hiiiiiiiiççç sorun değil çünkü artık şunu düşünüyorum;Benim siteme gerçekten üye olmak isteyen zaten üye olur.Benim zorlamama gerek yok.Yalnız siteye eklediğim eklentileri indirmek için üyelik istiyorum.O da diğer sitelerin benim B/W imi yememesi için yoksa bazen acaba açsam mı misafirlere de eklenti indirmeyi diye düşünüyorum.

Linkleri açmamın 2 yararı daha oldu.Üye olupta linki kırılmış programları indiremeyen kullanıcıların küfür etme % si düştü.Eskiden olsa paso ana avrat düz kayan insanların mailerini alırdım.

Bir yararıda açmandan önce hit 4k idi açtıktan sonra 13 k oldu.İnternet zaten özgür bir ortamdır.Varın gerisini siz düşünün.