gelisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba şimdi direk hosting firmalarını suçladığınızı görüyorum bu konudada haklısınız fakat unuttuğunuz faktörler var şimdi host veya başka bişiy alırken hiç sözleşmeler okunuyormu? %80 90 hayır diye tahmin ediyorum bu sözleşmeler sizlerin ve firmaların haklarını korumak ve hizmet limitlerini bildirmek için yazılmıştır bildiğiniz gibi ve gördüğüm kadarı ile eski ve yeni sözleşmeyi koymussunuz foruma eski sözleşmesinde belirttiğiniz madde bulunmuyor ve yeni sözleşmesinde o maddeyi koymuşlar peki bunun neden yazıldığını düşünen varmı? belliki Nudem bilişim bugune kadar böyle bir sorunla karşılaşmamıştır. karşılaşmış isede müşterileri ile bu sorunları çözmüştür. şimdi sizin alanınız kotanızı geçmiş ve tüm işletmelerde olduğu gibi gerekli prosedürler uygulanmıştır ve size seçenekler sunulmuştur ben bunda bir yanlış göremedim ha eğerki hesabım kapatıldı olurmu böyle birşey diyorsanız örnek (Turk Telekom) sınırlı bağlantı aldığınızda ilk paketi olan ayılık 3Gb sınırlı bu kotayı aşarsanız size bildirilmeden fiyat arttırımı yapılıyor sizin bilginiz olmadan faturayı bekliyorsunuz. böyle birşey isterseniz hosting firmanızla baştan konuşunuz.Benim kullandığım alan kotamı aştığında bana sorulmadan alanım arttırılsın diye. veya bunların hiçbirine gerek kalmamaksızın ki bunları bizde yaşadık ve hiçbir problemimiz olmadı müşterimiz kotasını aştığında sistem tarafından kotaları donduruluyor bu tüm profesyonel şirketlerde bu şekildedir (Nudem Bilişim Dahil) ve kendisine en kısa zamanda bu konu hakkında bilgi veriyoruz kendisi ya alanındaki fazlalık dosyalarını siliyor yada paket arttırımına gidiyor. ve hiç bu şekilde 3. bir şahısa yansımıyor.ayrıca bir arkadaşım demişki şirket olmayan kişiler daha iyi satıyor bu konuda haklısınız herzaman bizden ucuz fiyat verirler ve her imkanı sağlarlar ama unutmayınızki bizler 50 100 YTL lik sunucular ile iş yapmıyoruz ve 1 2 ay yada yıl sonra çekip gitmiyoruz. Neyse fazla uzatmaya gerek yok eğer Nudem Bilişim bir şirket ise ki öyle kendisini kötülemek için bu gibi 3ün 5in hesabını yapacağını sanmıyorum.

Geçenlerde bizimde başımızdan geçti böyle bir olay sonuçta anlaşıldı.

ve lütfen herhangibi bir yorum yapmadan sadece nudem değil tüm (ŞİRKETLER) hakkında iyice bir araştırma yapınız. ve size ben soru sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim
Herşey yolunda gittiğinde ve problem olmadığında buraya gelip ben A firmasından hizmet alıyorum çok güzel sizede öneririm vb bir mesaj yazan varmı?
yoksa
Problemler ile karşılaştığınızda ve işleriniz yolunda gitmediğinde buraya gelip mesaj yazan varmı.

bunu ankette yapabiliriz bakalım sonuç ne olucak merak ediyorum bu sonuç bence çoğu kişiye birçokşey söyleyeceğine inanıyorum.

Eğerki Nudem'e karşı bir karalama kampanyası varsa bunu Kınıyoruz.

Hepinize Iyi Çalışmalar Diliyorum.
neden ilk mesajda bu konu...ayıp ayıp