@Ron ; seni adam yerine koyup cevap verme tavrımdan vazgeçiyorum. çünkü şımarıyorsun. neyse konuya dönelim
--
üstte bir iki mesajda sonunda birileri akli selim laflar etmeye başladı.. neyse şansa şimdi izledigim videoda 1sene felan önce nihat genç'le bir programda bu konu işlenmiş. 1 sene önce nihat genç demiş ki pkk bizi en sağlam olduğumuz yerden etnik dokumuzdan vurmaya çalişiyor.. bizi kürt ve türk diye ayirip bizi düşman etmeye çalışıyorlar. ama yanıldıkları yer şudur ki bugün her evde kürt her evde türk vardır. kimse bunu bozamaz siyasi kavgalar olsada etnik düzeye inmez türkiyenin en güçlü yanı budur o yüzden pkk bizi bölemedi demiş.. güçleri yetmez demiş.. bugün işte bu en güçlü yanımız dediği yan medyanın yönlendirmesiyle böyle büyük bi yara aldı. lütfen izleyin bana sövüyorsunuz bari adami dinleyin.
ben herkesin videonun hiç değilse ilk 6-7 dksini izlemesini isterim. zaten konuşmacı eminim solcusu-sağcısı hemen herkes tarafından takdir edilen bir insandır..
"Sana ne *** bu benim şehidim, ağlarım ağlamam sana ne! || Güncel Meydan
üye adı : r10
şifre : 123456
lütfen şifreyi değiştirmeyin herkes kullanabilsin. değiştirirlerse mail onayi gerekmeden üye olabilirsiniz. siteyle de zerre kadar alakam yoktur şansa rastladım. videonun kendi linkini bulamadıgımdan gösterildiği sitenin adresini verdim