@Ron merak ediyorum sana hangi üniversite diploma verdi. hala köpek gibi ısıracak yer ariyosun üste çıkmak için.. iktisatcıyım diyorum.. gelip iktisat bölümünü hiçe mi sayiyorsun diyorsun. muhasebeciyim diyince muhasebe mezunu olduğunu sandım . [sansür] üni son sınıf iktisat öğrencisiyim arkadaşım. ağzinin salyaları dinmediyse öğrenci belgesi de istermisin ?

ben darktyme'in genelleme yapmaması için bişey anlatmak amaçli kinaye yapiyorum.. ki kinaye de sayılmaz ayen beyan yazıyorum. hala düzmantık odun gibi cevaplar veriyorsun. akli dengenden şüpheliyim..

ben kanmış,devlete küsmüş insanların topluma kazandırılmasını istiyorum.. ne diye pkk'yi savunayım. ama anlayabilecek kapasite yok. 130000 kere yazdım bi kere de o seviyeni belli eden üniversite diplomanı aldığın gibi zeka pırıltısı gösterek oku. PKK'nin teorisyenlerinin topunun köküne kibrit suyu.hepsi en ağır şekilde cezalandırılsn. ama bu ülkeye küstürülmüş insanları çoğaltmayalım... dağdaki adam 1ken.. burda tüm kürtler ölsün hepsi haindir şerefsizdir diyip doğdakini 1000e çıkarmayalım diyorum. kürt-türk kardeştir. ortada kardeş kavgası var işi planlayan,örgütleyen kim varsa idam edilsin diyorm.. bu ülkenin hükümeti artık biraz cesaret göstersin odun gibi durmasin. şehitler olmasın diyorum.. basiyo mu kafanız ?

--

@DarkRyhme; ideolojik sorun diyorsun ne güzel de o sorun ideolojik fikirleri benimseyenlr için sorun. sen bu ülkeye şeriat getirmek için adam öldüyorsun diye ben senin 7 sülaleni tüm ırkını vs. toptan şeriatçi katiller olarak ilan mi edeyim ideolojikse.. yada fettullahcilarla aynı kefeye mi koyayım..

--

bu dedikleriniz,yaptıklarınız kürt ırkını türkiye düşmanı ilan edip hepsinin ölümünü istemeniz normal mi ? hiç utanmıyormusunuz. burda herkes sanki ben çok vahşice,iğrenç birşey diyormuşum gibi saldırıyor üstüme..