@rox; işte şu yukardaki yazıları yazacak zihniyette oldugunuz için ona uygun cevap yazıyorum. yazdığınız faşist kelamları normal bir ülkede yazsanız insan içine çıkmaya utanırsınız. bide üstüne gelmiş ben lisans mezunuyum benim seviyeme gel,önce yurtdışıydı sonra istanbul oldu gibi seviyene uygun üste çıkma çabaları sarfediyorsunuz. ikametgah senedim mi benim ordaki kıytırık nerden sorusu.. evet memleketim yok belli bir yerde büyümedim türkiyeyi dolaşarak büyüdüm çokda memnunum. senin seviye anlayışına göre sanırım seviyenden daha üst mertebedeyim. iktisatcıyım muhasebe de ne zaman 4sene oldu anlamadım önlisans diycektin heralde.

evet bekliyorum çok ağır şeyler konuş bakalım ne konuşacaksın.. ortada siyasi,ideolojik bazlı tartışma yapmak sizin muhasebe gibi ulvi bir bölümden mezun olan bir arkadaşa zor mu geliyor böyle bomba koyacan patlatacan gibi öküzce cümleler kurabiliyorsun. git defteri kebir doldur bence seviyen eksik kalmış.. sen ve senin gibi marul zekasında şahislari adam yerine koyup cevap yazmam, böyle adice,iğrenç fikirlerinize karşı suskun kalamayışımdan. yoksa meraklısı değilim öyle her cahil cüheylana laf anlatmaya..

birşey diyeceksen konuyla alakalı söyle gidip de ısıracak yer aramaya çalışma..tabi söyleyecek sözün varsa

@DarkRyhme : insanlar bireylerdir.. sen bir bireyin kötü bir davranışı bir topluma bir ırka mal edemezsin.. bende bugün 12aylık bebeğe tecavüz eden türk adamın haberini okudum. sana gelip diyomuyum bebek tecavüzcüsü diye. biraz düşünüp öyle yazalım