Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
burda 3kuruşluk bilgin,liseden ve düzen gazetelerinden öğrendiğin tarihle daha ergenlik çağında olmanın getirdiği hormanlarinin ateşiyle konuşuyorsun. 40senedir beraber yaşiyormuşuz.. vay be.. nice 40senelere diyelim o zaman..
çanakkaleden tut bu ülkedeki tüm savaşlarda benim yakınlarım şehit oldu sen merak etme. ben diyorum ki ülke bölünmesin,kürdistan kurulmasın kardeşlerinizle kucaklaşın türk-kürt kardeşliğini kabül edin ! bu ülke senin olduğu kadar ağrıdaki kardeşlrinin de diyorum.. ama yok illa onlar bizden değil onlarin yaşamaya hakkı yok diyorsunuz o topraklarda.. sen kimsin siz kimsiniz kardeşim! ne yaptınız bu ülke için... resmen pkk'dan daha çok bölüyorsunuz bu ülkeyi. burda yırtınıyorum belki zihniyetiniz değişir de bi halta yararsınız diye adam gelmiş vatan satmakla suçluyor beni.. vatan satılmasın diye yırtınıyorum burda 150kere kalın harflerle yazdım. ama o kadar inanmişsınız ki o sizi yönlendiren abilerinize türkiye türkündür,türkün türkten başka dostu yoktur anlayışıyla ülkenin doğusunu siz pazarlamişniz bile.. ülkü ocaklarının beyni yıkanmış ot mentalitesiyle gelmişsin burda milliyetçilik yaptığını,ülkeyi savunduğunu sanarak ülkeyi bölüyorsun..bölüyorsunuz !
tekrar ediyorum... marul kadar zekan yada bu ırkçılığı yapanların zekası yok ! zerre kadar bilgin de yok. bu ülkede hala üniversitelerde kürt diye bir ırk yoktur diye verilir tarih derslerinde..asimile etmek için var güçleriyle çalıştılar. son bikaç yıla kadar ingilizce bangır bangır yankılanırken sokakta insanlar kürtçe şarkıları gizli gizli saklı cafelerde dinlerlerdi.. kürte düşman olacağına git abd korkusundan yıllarca doğru dürüst operasyon yapamayan hükümetine düşman ol. AKP'ye aç o savaş bayrağını.. bitirin bu terörü diye.
doğudan akdenize,karadenizden marmaraya her bölgede yaşadım. evinden üstünde oturup kürtler haindir,onlara sevgi gösteren vatanı satıyordur diye bilgisayar başında yazacip kikirdiyeceğini git kuzey ıraka gönülü asker ol da adam yerine koyup almazlar o yaşta gerçi.. abilerine söyle onlar gitsin. bi halta yarayin bari.
umarım birgün sana da doğumundan gelen bir özellik yüzünden tüm halkça dişlanir,hor görülür,aç birakilir,gebersin açlıktan denilir sonra da öldürülmesi gereken kuduz köpek muamelesi yapılır..umarım..