Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
biz zaten bu zamana kadar beraber yaşamadık mı yaşadık her zaman beraber yaşamak istiyoruz peki biz bu adamlara birşey demediğimiz halde neden saldırıyorlar haince bana bir açıklama yapsana biz ırkçılık yapmış olsaydık şimdiye kadar çoktan yapardık..
biz 40 senedir beraber yasıyoruz soyle bana halen bizden ne istiyor bu PKK 40 senedir ne yaptık beraber çalıştık beraber yedik demekki bu yetmiyor toprakları almak istiyorlar sen toprakları verebilirsin ama ben bu toprakları vermek istemiyorum..
Senin gibi topraklarımızı beleşe verenlere saygı duyarım..Sen git yaşasana ozaman doğu anadoluya onlarla birlikte bizim doktorumuz öğretmenimiz neden kaçıyor ordan çünkü onlar kendi kuralını kendi koymak istiyorlar seni bile orada istemiyolar..
O zaman yukarda yazdıklarını oku kardeşçe yaşayalım diyerek beleşten konuşma seni mardinde çalışırken görmek isterim..Dağdakilere para vermediğin zmaan görmek isterim..Yada ölen askerlerin arasında senin akraban olmasını görmek isterim..Ozaman sorarım sana beleşçe konuşmak nasıl oluyor kardeş olun onlar öldürsün siz karşılık vermeyin onlar malımızı alsın siz kık demeyin istanbulda konuşmak kolay sen yaşa oralarda anadoludada sonra konuş..Biz öyle istanbulda yaşayıpta anadoluda yaşamadan konuşmuyoruz..