yazılarınızı hayretle okuyorum.. son 1-2yıla kadar böyle değildi bu ülke ülkücüleri kürtleri sevmese de pkk'lıları pkk kabül ederdi gidip de kürt ırkı türk ırkının topraklarını bölmek istiyor demezdi..

yurdışında değilim arkadaşım belli bi şehirde devamlı ikamet etmediğimden öyle yapmıştım girdiğimde .. onu istanbul olarak düzelteyim.. Siyaset,tarih vs.. ilgi alanlarıma girdiğinden pek de iyi bilirim pkk'nin ne olduğunu açılımının ne olduğunu.

anlamadığım yer sizin bu ülke üstünde nasıl kürt vatandaşlarımızdan daha çok hak talep ettiğiniz onları nasıl dışlayabildiğniiz nasıl bir grubun faliyetlerini bir ırka mal ettiğiniz. yaptığınızın hitlerden,mussolini'den farkı yok.

yok türkler köpek,türkler kaka yazmışlar. bırakın allah için şu ülkede kürtlerin gördüğü aşağılanmayı,dışlanmayı kim görmüş.. şuanda bile demedik laf birakmadiniz normal şartlarde tüm toplumlarda "aforoz" edilme sebeplerinden biri olan ırkçılık söylemlerini çok rahat alalade şekilde telafuz ediyorsunuz.

o zaman pkk'dan nasıl kurtulacaz bi faşist arkadaş açıklayabilir mi bana ? tüm kürt ırkını toplayıp gaz odalarına mi gönderecez yoksa tüm ülkeye hepsine dna testi yaptırıp kürt genleri taşıyanları ülkeden sınır dışı mı edeceğiz ?

hep beraber birleşip biz türk anadan türk babadan gelme soyunda dönme olmayan türk oğlu türkler olarak öldürmeye yemini ediyoruz diye bayrağa el mi basacağiz ?

madem ırkçısınız bugün türkmenistana felan gitseniz türküm deseniz size gülerler tipinizden dolayı.. o kadar içiçe geçmiştir bu ülkenin vatandaşları..

toprak bizim toprağimiz üstünde yaşayan herkes hain..hepsi gebersin topraklarımızı versinler anlayışıyla böyle giderseniz madımakların bi üst seviyesine geçeceğiz. hiçbiriniz soyunuzdan baz alarak başka bir vatandaştan üstün vatandaşlık haklarına sahip olamazsınız.. madem ırk,madem soy alın fettahoğlu soyundan geliyorum.. ve o zaman ülke benim ülkem komple.. en çok ben türküm.. hepiniz hainsiniz işbirlikçisiniz

kuzey ırak'a sizin gibi lafta esip gürleyen milliyetçi arkadaşların gitmesini beklerim. gönüllü askerlik diye bişey de var bakın para da kazanırsınız madem o kadar seviyosunuz bu ülkeyi.. hodri meydan.. meydan orda.. en yakın askerlik şubesine başvurmanız yeterli. biraz da gerçek pkk'yla savaşıp zerre kadar desteğiniz olur bu kardeş kavgasına