Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
@baboli789; profilinde yazan yaş doğru mu 30yaşina gelen bir insana "okuduğumuzu anladık mı" diye ilkokul 3 kitaplarındaki ünite sonundaki sorulardan mi hazirlayim sana ..
diyorum ki bak altına basa basa diyorum.. bu faşistliğiniz,kürt düşmanlığınızın sonu PKK'nin istediğidir. PKK sizin gibi cahil insanların iğrenç ırkçı duygularıyla kürt halkını galyana getirmeye çalışıyor. Sen ülkenin vatandaşlarına ne kadar sahip çıkarsan PKK o kadar zayıflar.. PKK'yi bitirelim diyorum... gelin sahip çıkalım birakın ırkçılığı,türk-kürt kardeştir..hatta muhtemelen senin genlerinde de kürt geni vardır. bu ülkede her aile kız almıştır kız vermiştir. ırkçılıksa o zaman git intihar et. sen diyosun ki olur mu öyle şey ağzına alma o kürdistan lafını ulan kürdistanı siz kuruyorsunuz resmen.. biz önlemeye çalışyoruz yırtınıyoruz burda... sen daha üstüne aman kürtlerin elinde olsa tüm türkleri öldürürler diyorsun..
PKK'dan daha çok PKK'lısınız.. sana yazık asıl. bu ülkede hala böyle bir terör örgütü varsa onu siz yaşatıyorsunuz. ülkeyi pkk kadar sizde bölüyorsunuz..