@volatile bizim anadoluda halen köylerde su yok bu devirde köylü kalkıp hemen bir grup dagamı çıksın bu mu çözüm güneydoguya yatırım yapılmıyorda bir diyarbakır gibi memleket nasıl cıktı kocamana..Çelişkili konuşma ne yazdıklarına bak...

bu ülkede herkes kendi kuralını kendi koymaya çalışır ise olmaz..Türkiye Cumhuriyeti kulları işlerine gelmiyor. Türkiyeyi bölmek istiyorlar çıkıyorlar dağa çıkanların %60 dan fazlasıda kürt kesimi bunu herkes iyi biliyor.. Kalkıp gelseneler istanbula ankaraya vs heryere yok sizi almayız mı diyecekler..

Hayır adamlar ne diyor. Biz yatalım burda bize birileri baksın.. Devlette diyor çalışmayana iş yok. PKK da diyor ki bizim arkamız kalın aylık ananıza şukadar para alın Türkleri öldürün..

Ben şuan Türk isem para için hiç bir Türkü öldürmem gerisinide siz anlayın..

Artık yolun sonuna geliniyor. Türk - kürt kardeşliği vardı benim çok tanıdığım kürtler vardı ama artık kürtler bitiyor. Artık Türkler bilinçlendi bunların ne yapmaya çalıştığını aslında en güzel PKK bitirme örneği kürtler ile muhattap olmamak ve onlar ile alışveriş yapmamak..

Kürtlerin yarısı zaten Türk..
Örnek adamın babası kürt annesi Türk.
Çocuk babasından sen kürtsün denilmiş.. Adam atalarından haberi yoktur..Kürt nedemek onu bilmiyor.Adam artık dışlanmak istemiyor.
Bu çocuk güzelim anadoluda yaşayarak artık kürtlerden bile nefret eder olmuş..Bu adam Türk olmuş..

Artık aradaki ya çürük elmaları kürtler temizleyecek yada bütün kürtler bizim gözümüzde çürüyecek..
Bana ırkçılık yaptıranlar utansın...