Arkadaşlar WP sistemli bir sitem var bugüne kadar herşey çok normal giderken bugün sadece 1 konu ekledim (Düz Notepad den kopyalama içinde herhangi bir HTML kod yok) ama o konu en son yazılan yazılar bölümünde çıkmadı, şaşırdım bi baktım site saçmalıyor, konuların altındaki "En son eklenen yazılar" da o yazı çıkıyor index ve bir kaç menüde çıkmıyor, dedim herhalde eklentilerden, hayır eklentileride kaldırdım gene aynı saçma şey, dedim herhalde Versiyonu yükseltmemi istiyor (: Versiyon bile yükselttim olmuyor olmuyor olmuyor, en iyisi dedim herşeyi sıfırdan kurayım nede olsa db elimde BÜTÜN SİTEYİ SIFIRDAN KURDUM çalışan db'yi yükledim şuan indexde;
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=windows-1254">
<META content=ILJSPTMTIA name=SKYPE_FRAMEID>
<META content=ILJSPTMTIA name=SKYPE_FRAMEID>
<META id=skype_tb_marker_id content=metacontent
name=SKYPE_PARSING_HAS_FINISHED></HEAD>
<BODY></BODY></HTML>
gibi bir kod var, komik olan şey
www.sitem.com yazınca girmiyor
www.sitem.com/index.php yazınca giriyor
Not: index.html index.htm default.html default.htm vb. şeyler yoktur sadece index.php var, ayrıyetten temaylada alakalı değil her temada aynı sorunu veriyor
Bu hosting sorunumu yoksa wp sorunumu ben anlamadım bukadar uğraştıktan sonra site için bu olay canımı sıktı, böyle saçma salak bi hatanın aniden hiçbirşey yokken gelmeside çok enteresan oldu, yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum..
Şimdiden teşekkürler, saygılarımla..