phoenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hayatta hic kimsenin baskiyla susturulabildigini, durdurulabildigini gormedim. Kiyimla, oldurmekle, zarar vermekle, kucuk dusurmekle, zorlamakla, yaptirimla hicbir yere varilamaz. Sadece onlarin icindeki kini daha da yuceltip, onlari daha cok kiskirtirsiniz.

Bunun yerine onlara imkanlar sunup kendilerini gelistirmeyi saglamak gerekir. Bu insanlara gerekeni verdikten sonra bu teror kendiliginden sona erecektir. Ustelik size bir de mujdem var, gerci kimilerine kotu bir haber olarak goruneblir.

Bunu yaparken tek bir can dahi yakmaya gerek yok.
yahu adam teröriste kucak açmış neden vermediniz diye eylem yapıyor sen nler diyosun

o adamların yapması gereken devlet bu cenazeleri verse bile almamak olcakken

bak şimdi iyi oku
durup duruken kimse kimsenin canı yakmıyor neden devlet,asker benim sülalemden , ailemden kimseye ateş etmiyor

hemen söliyim sana

çünkü ben dağa çıkıp ülkeyi bölmeye çalışmıyorum ,
çünkü ben teröristlere yataklık yapmıyorum,
çünkü ben ülkemi milletimi seviyorum ,
çünkü ben bu ilke için seve seve askerlik yapıyorum,
çünkü ben bu topraklar için şehit olmuş kurtuluş savaşında aç susuz bize bugünleri sağlamak için ölmüş şehitlerimizin kıymetini biliyorum , çünkü ben atatürkü seviyorum ,

neyse daha bir cok neden sayabilirim ......

ama sanki tek can yakan ordumuzmuş gibi yada devletmiş gibi konuşmak yakışmıyor, ayıp oluyor...

40 bin kişi yi şehit etti bu şerefsizler anladın mı 40 bin kişiden bahsediyorum
işyerlerine pazarlara duraklara bomba koydular kaç masum kişinin canını aldılar hasap et

ayıptır yazıktır yaa .............