JohnTucker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 sene önce parapsikoloji, psişizm ve telekinezi konuları üzerine 6 ay çalıştım neyin ne olduğunun farkına vardım ama evde garip garip cisimler de gördüm... Şimdi ise çok pişmanım keşke kendimi bu konular üstüne geliştirseydim neden dua edip bu özelliğimi körelttim diye dövünüp duruyorum..

Eğer gerçekten insanlara saçma gelen duyularınız, güçleriniz veya hisleriniz varsa bu konunun üzerine eğilmenizi şiddetle tavsiye ederim. Cafede otururken hiç dokunmadan beyin gücünle kola tenekesini oynattığını düşünsene, tanışmadığın kız kalmaz
parapsikoloji, telekinezi ve psişik enerjiler üzerine ben de biraz çalıştım ve bazı şeyler yaşadım. Bazılarının bende kalmasının daha iyi olacağını düşünüyorum.

Ama enerji bi şekilde açığa çıkmaya başladığında (çakralarını kullanmayı öğrendiğinde-açıldığında) durduk yere baş ağrıları, enerjini yönettiğini düşündüğün noktaların durduk yere ısınması gibi problemler oluyor. Yönetmeyi ya hiç öğrenemiyorsun ya çok uzun sürüyor... Hele en kötüsü birkaç defa başıma geldi, cafede oturuyorduk (psişik bir arkadaşımla) masadaki küllük durduk yere patladı vs. gibi şeyler oluyordu. Ya da evde biri varken, kumandaya elini uzatıyorsun ve bir anda yapışıyor, çok kötü bir durum herkes sana bakıyor falan.

Ama dediğin şeyi yapmadım değil kutu kola üzerinde pipet çevirmek çok basit ve o anda yapabileceğin etkileyici şeylerden Kızlar korkuyor ve korktukları şeyler ilgilerini çekiyor