_Kaos_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
NoNeTheLeSs yanılmıyorsam bir ara R10.net'te vBulletin blümünde Moderatördün hatta Null vBulletin kullanımı konusunda yazdığın bir kaç mesajı hatırlıyorum. Şimdi böyle bir açtığın konunun altında bu cümleleri görünce şaşırdım açıkçası. Null vBulletin konusunda fikrin mi değişti yoksa bu sadece bir iş mi..?

Evet Moderatordum
Bir vBulletin Developer olarak Nulled vBulletin'e karşıyım
Açıklamaya şöyle girmek istiyorum.
Öncelikle lisanslı bir vbulletin kullanıcısı olarak Nulled vBulletin kullanmalarını yada kurdurmalarını tasvip etmiyorum.
Ancak görüyorum ki benim yardımımla vBulletin (Forum) camiasında yerini almak isteyen çalıştığım 3 arkadaştan bir tanesinin
vBulletin (Owned License) alacak maddi durumu olmuyor. Bende dolayısıyla Nulled tavsiye ediyorum ve uyarıyorum
"vBulletin kurucuları ve/veya sahipleri kesinlikle farkına varır ve mail atıp uyarı verir dikkate almassanız sunucu sahibiniz tarafından suspend edilirsiniz" diyorum.
Bu uyarıyı verdikten sonra kurulumu yapıyorum.
Zaten vBulletin kurucularıda eninde, sonunda farkına varıp uyarıyıda veriyorlar. Ama arkadaşlarım yada çalıştığım müşterilerimde şu şekilde bir düşünce hakim => "Şimdilik nulled vBulletin sürümü kuralım forumda ilerleme, gelişme olduğu zaman elbetki alırım. Ancak forum tutmazsa gerek duymam, uyarı alırsamda kapatırım" Bende hay hay diyorum

Kesinlikle vBulletin Nulled'e karşıyım. (Maddi durumu olup Nulled vBulletin kullanan kişilere)
Ancak maddi imkanı olmayan arkadaşlar için tabiki sözüm yok Maddi durumları olunca onlarında almalarını istiyorum.

Bazı kelimeleri vurgulama sebebim Google Bot'u kızdırmak amaçlı kimse alınmasın

Saygılar - Sevgiler
NoNeTheLeSs
vBulletin Coder / Designer