Sting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nudembilisim nickli şahsiyet herkese cevap verioda neden benim mesajlarıma cevap veremio acaba. google daki indexlenmiş sayfanın açıklamasını neden yapamıyor acaba

boş laflar yazana kadar 16ekimdeki indexlenmiş sayfa konusunda bi yalan uydurun önce.
Merhaba;
Mesaide olmadığımız için cevap veremedim.Googlede indexlenmemiş olabilir madde sonradanda eklenmiş olabilir bu senin sorunun değil ayrıca sitemizde istediğimiz gibi değişiklik yapma hakkına sahibiz.25 mb olaya gelince hostanadolu nickli arkadaşım herhalde görmez özürlüsün 25 mb için 40 ytl istenmedi 150 mb için 40 ytl ücret istendi.
Hepinizin bizi karalamaya çalıştığınız biliyoruz.Ama unutmayın haksızlık iyi değil.Bunun yanında konuyu gündemde tutsan ne olur tutmasan ne olur arkadaşım ateş olsan düştüğün kadar yer yakarsın.
Benim reklam verdiğim yerler belli.
Amacın tartışmaksa adresimi vereyim gel yada msn adresimi siteden al ekle ordan tartışalım unutma forumlar tartışma yeri değildir.
Profesyonellik anlayışı gereğince sana cevap vermek istemezdim ama çoluk çoçukların dört gözle cevap beklemesine dayanamadım yazdım.

Saygılarımızla.