Ertuğrul Sağlam,
soyadı gibi kişiliği insanlığı adamlığı sağlam biridir evet..
Ama Rıza kaptan gibi Beşiktaş ın başına erken gelmiştir.Yetenekleri kısıtlıdır..
Trabzon maçını alamadıysak bu Sağlam'ın yüzündendir Bunu kimse inkar etmesin..Atak yapamayan trabzon a ikinci yarı da tek forvet devam edersen adamlar saldırır ve maç berabere bitince de zor deplasman dan beraberlikle döndük diye sevinilir..
Diğer taraftan maç esnasında gerekli oyun kurgusunu değiştirme yeteneği ya da maçın okunuşunu yapamayan biridir Sağlam ve Beşiktaş ın böyle bir antrenöre ihtiyacı yoktur..
Beşiktaş büyük bir kuluptür ve rakibinin korkması gerekir.Sahaya çıktığında eyvah Beşiktaş demelidir Ama son dönemde korkudan çok adamlara güven vermeye başladık büyüklüğümüz unutuldu.Evet maç saha da oynanır ama biraz da karşındakini psikolojiyle yenmen gerekir biz o pskolojik gücü kaybettik..
Beşiktaş atak ve saldırgan oynamalıdır 1 atim yatim dememelidir..Gol yiyeceksin tabii ki ama 1 fazasını atacaksın..Boşuna mı demişler en iyi savunma ataktır diye!! Sen saldır adam kalesini korumak için geri çekilecektir zaten çekilmese ne olur ? Yersen atarsın atmalısın sen büyük takım değil misin ?
Denizli gelmiştir iyi mi olur kötü mü olur bilinmez ama onunda sonu öncekilerden farklı olmayacaktır tek emin olduğum Denizli de Kovulmadan ya da karşılıklı anlaştık tiyatrosuna ortak olmadan gidecektir..
Yönetim ile ilgili söylenecekler belli değirmen taşı gibi gelen öğütülüyor söylenilen sözler unutuluyor Beşiktaşlı duruşu Beşiktaş değerleri yerle bir edildi ayaklar altına alındı Hani deseniz ki neler yapılırsa bu kulube zarar verilir hepsini yaptılar.İbret ile izliyoruz acaba geride ne kaldı daha ne yapılmadı diye....Şundan adım gibi eminim ki bizim yönetim futbol menager oynasa orada dahi başarısız olur..

Saygılar..

(forza ya yazdığım yazıdır)