REO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu siteyi öncedende zaman zaman görüyordum. Daha öncede diğer resim sitelerden farklı bir görüntüsü vardı.
Şimdi gerçekten sade, kullanışlı, profesyonel bir görünüme kavuşmuş.
Yani kendi resim sitemde var üyelerin kullanmasını öğrenmesi için kursa falan gitmesi lazım

İyi yerlere geleceğine inanıyorum.
Başarılar dilerim.
teşekkürler

jackal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
-footerdakı turkhero lınkını target yapsanız daha ıyı olur dıye düşünüyorum,
-Bir Kategorıye gırıldığınde sayfanın en altındakı alt kategorıler tablosunda değişikliğe gitmelısınız,
Karikatürler sayfasında mesela en altta Doktor-Hasta Karıkaturlerı yazması laızm ancak 2 satır olduğu için Karıkaturlerı yazısı gorunmuyor

- karikatür resimleri, resim upload, yükleme servisi bu sayfada mesela karıkatur bloğunun hemen ustunde soldan 5 resım gorunuyor ancak onun yanındakı 6 resım gorunmuyor ya uplaod hatası ya yazılım ama seo lınklerıdendede bır garıplık var

- Resim Yükle, upload ve resim arama servisi, Güzel Resimler bu sayfada en çok gosterıeln resımlerde 6 resım olması lazım ancak 4 tanesı gorunuyor diğer 2 si background resımı olduğu için nerdeyse hiç gorunmuyor ve açıckası pek ıyı durmuyor belkıde o alandakı resımlere boyut atamalısınız standar ufakda olsa aynı boyutta çıkmalı

- Resim Yükle, upload ve resim arama servisi, Güzel Resimler bu sayfada hata yok ama bu sayfa aşırı derecede boş bence, mesela resım uplaod yerının hemen altı bomboş oraya sıtenın ozellıklerını yazarsanız yanınada kare bır reklam koyarsanız basıt gorunumden kurtulabılır bence..

Siteyi dolaşırken bunları gordum umarım yararı olur...
REO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Jackal ın yazdıklarını görünce bende daha önce farkettiğim bir hatayı belirteyim dedim.
ana sayfadaki kategorilerin, ikinci satırın, en altında, gözükmeyen kategori başlığının devamı var Wallpaper-Duvar ....

Bu kategori açıldığında resim altında isim eksik çıkıyor. Wallpaper Duvar Kagı şeklinde
hatalar için teşekkürler en kısa sürede düzeltiyoruz.

Must4f4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın...
Allah razı olsun

Arkadaşlar bulduğunuz başka hatalar varsa söylerseniz minnettar oluruz.