Reklam vermeye devam ediyorum arkadaşlar. Ama dün meydana gelen bazı sıkıntılardan ötürü bazı şartlar koymam gerektiğine karar verdim. Sıkıntıların neler olduğunu merak edenler olursa PM aracılığı ile gerekli bilgileri verebilirim.
1 - Reklam almak isteyen arkadaşlar mutlaka PM'lerine MSN adreslerini yazsınlar.
2 - MSN görüşmesinde anlaşma sağlanırsa kendilerinden gerçek hayatta kullandıkları isimlerini, telefon numaralarını ve TC Kimlik numaralarını bildirmelerini isteyeceğim. Ayrıca görüşmede bana gönderdikleri hesap bilgileri farklı kişiye aitse o kişinin de telefon numaralarını ve TC Kimlik numarasını isteyeceğim.
Bunları istememin nedeni 1 ay içerisinde binlerce YTL ödeme yapmış olmama ve hiç bir arkadaşımı ödeme konusunda sıkıntıya uğratmamış olmama rağmen kendimin ve firmamın aldatılarak mağdur olma durumuna düşmemize neden olan olayların olmuş olmasıdır.
Itrade'imde bulunan tüm arkadaşlara isteyen kendim ve firmam adına referans sorabilir. Sonuçta düzgün ve devamlı ticaret yapacaksak karşımızdaki kişinin ciddiliğini dikkate almamız gerekir diye düşünüyorum.
Bu bilgileri veremeyeceklerini düşünen arkadaşlar olursa zaten gizleyecekleri bir şeyler vardır diye düşünerek yorum yapmadan boşuna reklam almak için çaba göstermemelerini rica edeceğim. Şu anda halen aktif olarak ticaret yaptığım arkadaşlarla çalışmaya devam etmeyi ve onlara destek olmayı tercih ederim.
"Sen kendi bilgilerini verecekmisin?" diye soracak olan arkadaşlara da "Evet istenilen her bilgiyi vereceğimi taahhüt ediyorum" diyorum. Bunu söylememe bile gerek yok çünkü ticaret yaptığım forumdaki arkadaşlarıma zaten mutlaka kendimin ve firmamın bilgilerini veriyorum.
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
NOT : Reklam alımlarımız devam etmektedir ve konu günceldir.