TakunYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
harun bey yanlış anlamayın ama aksunucuyu savunuyor gibisiniz.
yine yanlış anlaşılmasın ama bu adamların zaten kokusu çıktı savunmak yada yargılamak neye yarar şuan hizmet alanlar şükretmeliler
Öncelikle Bu konunun açılmasını aofclub arkadaşımıza ben söyledim diye hatırlıyorum kendisiyle telefonda görüştük firma yada sahışa ulaşamıyorsa r10 forumlarından ulaşabileceğini söyledim.
Kendisine tavsiteyelerde bulundum Bizim dışımızda başka bir firmaya geçmesi için Türkiye alt yapısını kullandığımız için botnet alan bir siteye türkiyedeki hiçbir firmanın gücünün yetemeyeceğini yurtdışı lokasyon hizmeti sağlayan firmalar ile çalışmasını tavsiye ettim.

Uğur Beyi sahşen tanımam etmem firması yada hayali firması da olsa rakibimizdir.Kendisini savunduğum falan yok sadece böyle şeylerin olabileceğini bayram tatili olduğunu bayramdan sonra ulaşılabileceğini söylemek istedim.

Keşke her firma bizim yapabildiğimizi yapabilse müşteri kazanmak için rakip firmayı kötülemeyiz imkanlarımızı sağlayacağımız hizmetin bilincindeyiz herkese gel demeyiz sunuculuarımızda bulunan kişileri 1 kişi saldırı alıyor diye madur bırakmamak için gerekiyorsa ücreti geri ödenir yedekleri teslim edilir aldığı hizmete son verilir.

Bu Forumda bir çok firma ile hem destek konusunda yardımcı oluruz hemde dostça kardeşçe sohbetlerimiz olur.Uğur Bey işini düzğün yapmış olsaydı bugün burada bir sürü destekçisi olurdu bugün bir nitel kapalı kalsa yada biz kapalı kalsak müşterilerimiz kalkıp forumlara bu tarz mesajlar yazmaz herşeyden önce müşteriye verilen güven önemli Uğur Bey bu güveni sağlayamamış yaptıklarından dolayı...

Bu Konuda Müşteriler %100 Haklı. Yedeklerinizin Silindiği içinde gerçekten üzüldüm bir firma sahibi olsam bile bizde zamanında müşteriydik bizimde emeklerimiz çabalarımız olmuştu sorunlarınızı endişelerinizi anlamıyoruz sanmasın kimse.