internet üzerinden bulduğunuz scriptleri kullanarak boşuna site açmayın, neredeyse hepsinde açık var.
çoğu da benim arkadaşımın scriptleri, tek link yazarsak dbyi silebiliyor.
biz site açmak için sıfırdan yazdık siteyi. yazdık derken yazdım
merhaba dostum öncelikle site internet adreslerinde verildiğini gördüm fakat pek ilgilenemedim + bizim sitemiz lisanslıdır. yani yazdıgın yazıyı ustume alınmıyorum. bikerede db olayıda pek iç açıcı değil. yine ek ilave etmek istiyorum sizin eski sitenin ortaklarıydı sanırım daha önce msn adresimden şu siteniz için birçok kez yardım istedi sizin sitenizin 0 dan yazıldıgına inanmıyorum edit yapıldıgınada eminim neyse herkesin düşüncesi farklı kolay gelsin.
Phpizabi da localhostta çalıştırdım arkadaşım sana şöyle yardımcı olmaya calısırım. 1. si güncel acıkları var ama hepsi kapatılabiliyor yani kendi sitesinde türkçe bölümü var orada birçok sorunlara yanıt verilmiş sitenin kodları encode edilmiş yani kodlar çalınmasın diye koruma.. ioncube adlı programla acabiliyoruz.
php mysql vs vs kurulumlarını kendi bilgisayarına kur ve
www.ioncube.com adresinden php sürümüne gore olanı indir.. sonra php dosyanda php.ini dosyasını bul en alt kısmına ;extension=c:/vsvs/dosyanınyolu/version.dll
şeklinde ayarla sonra kaydet ve php ni yeniden başlat ve artık site calısır. + bunu hosting firmandada yaptırman gerekli yani aynı şeyi win se winde kurdurabilirsin linuxta da zaten hostcu arkadaşlarımızın bilgileri vardır teşekkürler.