Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
P işlemcilerin hepsi penryl. Oysa hem eski ve yeni santarosa T işlemciler var. Onun için piyasada daha çok T var. Ancak T işlemcilerden 9400 ve üstü yeni penryl. Ben bu bilgilerden sonra, kesin olarak tecrübe etmiş bir arkadaş da göremediğim için T işlemci almaya karar verdim. Eski yeni farketmez, içim rahat olsun, bildiğimi alayım dedim.
Bu arada yeni T'ler 6 mb cachee sahip. P işlemciler ise 3 mb. Böyle ufk bir fark da var.
Bu arada intel ve asus (asus alacağım için) sitelerinde de detaylı inceleme karşılaştırmalar yaptım. Intelin sitesinde tüm işlemcileri teknik detaylarıyla görebilirsiniz zaten.
Önce ASUS X52SA250DV alıyordum ki son anda fiyat olarak iyi bir şey yakaladım...sonunda kararımı Asus M51VA253DV. Aslında aralarında 400-500 lira oynuyordu, 253DV'yi hizlial.com'da 250 lira farkla bulunca aldım. Diğer donanım özellikleri fazlasıyla haketti. Az daha para ayırabilecek olnlr için M50VM253BD iyi.
Yorumlar için teşekkürler.
Tasarım ve donanım olarak çok iyi bir notebook, asus olmasıda ayrı bir artısı hayırlı olsun hocam