MeSsO_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim Fenerin başarısızlığıyla alakalı bir mesajım yokki Rudeboy.
Sende taraftarsın bende.Sende takımını savunursun bende.Bunda kötü birşeyde yok ama dediğim gibi tartışmasını bilmek lazım.
Mesela JoyEX Gayet fanatik bir Fenerbahçe taraftarı bende aynı şekilde Galatasaray taraftarıyım biz buralarda tartışıyoruz ama JoyEX çok gerçekten tartışmasını biliyor ve nasıl hareket ediceğini biliyor o yüzden tartışma tartışma olarak kalıyor senin tabirinde dediğin gibi moku çıkmıyor.Sadece JoyEX değil bir çok Fenerbahçeli arkadaş bunlara sende dahilsin bence.Bence bu tür tartışmadada bir sorun yok.Kaliteli ve seviyeyi düşürmedikten sonra hepimiz taraftarız.Herkez takımını koruma duygusu güdüyor burda tartışmalar çıkabilir ama seviyeyi düşürmeden yineliyorum bunu.Ve ben Fenerbahçeye yada herhangi bir Fenerbahçeli üyeye hakaret,aşalıyıcı laf vs ettiğimide hatırlamıyorum.Bu mesajı niye bana hitaben yazdığınıda anlamış değilim orasıda ayrı bi konu

dennishan sana cevap yazmıycam.Çok ufak çaplı çok basit döngülerde düşünüyorsun.Yok o ona poposunu göstermiş o onu poposunu gösterdi diye öldürmüş ben ona katil dememişim benle tartışmıcakmışın spor barış ve kardeşlikmiş..felan fistan..
Hocam dikkatini birşey çektimi bilmiyorum ama bu konuya girip tartışma çıkaranlar gs taraftarı biz sizin konunuza gidip yazıyorsak adam gibi üslubumuz ile yazıyor sizin ne sizi kıracak şekilde yorum yapıyoruz nede başka birisini kırcak kelimeler sarf etmedik ama sizin taraftarları görüyorsun bir maç konusu ancak bu kadar uzar bi wm forumunda ve nereye geldiğini görüyorsun