Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MeSso_
Galatasaray'ın geçmişte Avrupa'da yakaladığı başarıları inkar etmiyoruz biz burada. Bundan önceki konularda da kimseye hakaret etmiş olmamı bırak kimseyle bu derece polemiğe giremedim ama bazı arkadaşlar olayın bokunu çıkardı. Daha öncede yazdığım gibi. Fenerbahçe bugün ligde başarısızdır ancak bu kimseyi bağlamaz. Herkes kendi takımının başarısına, başarısızlığına bakar. Ha kalkıp bir Galatasaray taraftarı bugün Fenerbahçe'nin şu durumu ile alay ediyorsa derler ki adama yakın tarih başarını göster. Bu adamda kalkıp işte bilmem kaç senesinde UEFA kupasını, Süper kupayı aldık diyemez. Oradan konuyu zıplatıp Aziz Yıldırım'ın paralarına getiremez. Daha önce de yazdım ancak yineleyeyim. Galatasaray Spor Kulübü olarak UEFA kupasını aldınız, Süper kupayı aldınız, 4 sene üst üste şampiyon oldunuz eyvallah. Kulübünüze o kadar para girdi ne oldu o paralar ? Futbolcularınız paralarımızı alamıyoruz diye ağlarlardı adama. Yok Guiza transferi ikinci Kezman vakasıymış bilmemne. Derler ki adama ' zenginin parası züürdün çenesini yorar. '
İlla ki Fenerbahçe taraftarına salça olmak isteyen varsa bir dünya taraftar forumu var. Bunu neden mi söylüyorum ? Burada salça olanların taraftarlığı anca klavye arkasında kalır besbelli. Kimse çıkıpta delikanlı gibi reel ortamlarda karşı takımın taraftarını sinir bozucu ithamlarda bulunamaz. (Herkes üzerine alınmasın, mesajın gideceği yer belli.)
Benim Fenerin başarısızlığıyla alakalı bir mesajım yokki Rudeboy.
Sende taraftarsın bende.Sende takımını savunursun bende.Bunda kötü birşeyde yok ama dediğim gibi tartışmasını bilmek lazım.
Mesela JoyEX Gayet fanatik bir Fenerbahçe taraftarı bende aynı şekilde Galatasaray taraftarıyım biz buralarda tartışıyoruz ama JoyEX çok gerçekten tartışmasını biliyor ve nasıl hareket ediceğini biliyor o yüzden tartışma tartışma olarak kalıyor senin tabirinde dediğin gibi moku çıkmıyor.Sadece JoyEX değil bir çok Fenerbahçeli arkadaş bunlara sende dahilsin bence.Bence bu tür tartışmadada bir sorun yok.Kaliteli ve seviyeyi düşürmedikten sonra hepimiz taraftarız.Herkez takımını koruma duygusu güdüyor burda tartışmalar çıkabilir ama seviyeyi düşürmeden yineliyorum bunu.Ve ben Fenerbahçeye yada herhangi bir Fenerbahçeli üyeye hakaret,aşalıyıcı laf vs ettiğimide hatırlamıyorum.Bu mesajı niye bana hitaben yazdığınıda anlamış değilim orasıda ayrı bi konu

dennishan sana cevap yazmıycam.Çok ufak çaplı çok basit döngülerde düşünüyorsun.Yok o ona poposunu göstermiş o onu poposunu gösterdi diye öldürmüş ben ona katil dememişim benle tartışmıcakmışın spor barış ve kardeşlikmiş..felan fistan..