Merhaba arkadaşlar
Son zamanlarda web hayatıma editörlük ve benzeri işleri yapıyordum, fakat kendime daha uygun iş alanlarına yönelmeye başladım bu kapsamda aşşağıdaki işleri yapıcam isteyen kişiler detaylı görüşmek için özel mesaj veya hunters.leader@gmail.com adresine mail atabilirler.
[Yöneticilik hizmeti]
- Forumlar için yöneticilik ( kalan kontenjan 3)
Sitenizin gelişmesinde fikir ve uygulama yönünde katkı sağlama *
Altyapı ile ilğili hertürlü destek
kullanıcılarla ilişkiler ve arabirim desteği **
Konuların ve yorumların denetlenmesi
Kullanıcılar arasında seviyenin korunması yanı sıra hoş bir ortamın oluşmasına zemin hazırlama
Sitenin konu ve yorum bakınımdan kalkınmasına destek ***
Forumunuz için sade bir yöneticiden çok daha fazlası, sitenin sahibiymiş düzeyindeki ilğinin yanı sıra deneyim ve bilgilerimle istediğiniz performansı sunabileceğimi düşünüyorum, yanlızca üyeler ve konular konusunda değil reklam, link, dizin ekleme gibi bir webmasterın yapması gereken her türlü konuylada bizzat ilğileniyorum
ücreti : sitenin büyüklüğüne göre 20 - 70 ytl arası.
- Bloglar için yöneticilik ( kalan kontenjan 2)
Blogunuzun konusuna göre günlük içerik ekleme ile sitenin güncel tutulması
Yorum ve kullanıcı denetimi
Reklam yönetimi
Link değişimi ve dizin hizmeti
Gerekli tüm ayarlar ve eklentilerin kurulması, sitenin alt yapısı ile ilğilenme gerekli zamanlarda gerekli güncelleştirmelerin yapılması.
Günümüzde sadece siteyle düzgün şekilde ilğilenme ile oluşturulabilen güncel ve temiz blog sitelerinden oluşturmanıza yardımcı oluyoruz, bu tür siteler genelde reklam programlarının aylık min. ödeme miktarına ulaşıp her ay gelir getirirler google tarafındanda sevilip hitini zamanla arttırması olasıdır, ücretini forum yöneticiliği ile aynı yapıyorum blogunuza günlük olarak 2-4 içerik eklenir fakat bunlar ya uzun ve sentezlenerek oluşturulmuş yada tamamen özgün yazılardır genel olarak resimlerle desteklenir yani kaliteli ve özgün içerik eklenir.
ücreti : aylık 20 ytl
Yardımcı webmaster hizmeti
Klasik webmaster işlerinde sürekli yardıma ihtiyaç duyan kişiler için indirimli işler yapıyorum, elinize fazlaca post atma, dizinlere ekleme, link değişimi yapma gibi işler geliyorsa ve bunları sürekli ücret karşılığı yaptırıyorsanız size teklifim " işlerinizi sürekli olarak bana yaptırın ucuz olsun".
Kişinin vereceği işe göre fiyatlar değişiklik gösterir yapabileceğim işlerin listesi aşşağıda.
Wordpress kurulum[dosyaların yüklenmesi db oluşturma gibi konular dahil], ayarlar, tema yükleme ve düzenleme
istediğiniz özelliklerde link değişimi
dizinlere ekleme
post atma
resim yükleme
rewrite
vb. bildiğiniz konular
açıklamalar :
* Fikir anlamında yaratıcı olduğumu düşünüyorum, eski müşterilerime mevcut projelerini geliştirmelerinde fikir olarak yardımcı olmuştum halen yeni site açarken fikrimi soruyorlar
** Kullanıcıların yönetimden istediğiklerinin yanıtlanması, yerine getirilmesi gerekli görüldüğünde iş verene aktarılıp onay alındıktan sonra yapılması işlemi kullanıcılar ile iyi ilişki kurmak açısından önemlidir.
*** Sitede eksik gördüğüm kısımlara heran müdahale edebilirim, örnek vermek gerekirse aldığım ücret aylık 20 ytl olmasına rağmen siteye 1 ayda 1000 den fazla konu ekleyebilirim, yöneticiliğin zaten böyle birşey olduğunu düşünüyorum ne kadar para o kadar iş mantığında değilim.