batıda "pkklılar köpek gibi ölüyor"

doğudan " tc askerini mahvettik " sesleri..

Bunları heyecanlı heyecanlı izleyenlerden kaç kişi askerligini sınırda yaptı? öğlen yemek yediğiniz arkadaşınızın vucudundan şarapnel ve taş parçaları temizliği temizlediniz mi? o arkadaşınızın ailesine taziye ziyaretinde bulundugunuzda " ben oglumu bacagı incinmesin diye bisiklete bile bindirmedim" dedigini duyduktan sonra, aslında herkesin bir annesi oldugunu ve her ölen genc için birilerinin gururla üzüldüğünü, digerlerinin kahırla üzüldügünü gördünüz mü?

Tam sınırdaki 17 haneli köye misafir olup, her hanenin içinin lüx içinde döşendiğini görüp, bu hanelerin reislerinin avrupada kuru ticareti yaparken öldüğünü, hanelerdeki genclerin 4 ay istanbulda, 4-5 ay avrupada , 3-4 ay köylerinde yaşadığını duyunca. pkk nın bu köye hiç ilişmediğini görünce şaşırdınız mı?

Yaralı arkadaşınızı sırtınızda 3km uzaklıktaki karakola 25 dk da dağlarda koşarak götürdünüz mü?

5. ayda artık nedenlerin karmaşıklıgıından sıkılarak ölmek için kurşunların üstüne koştunuz mu?

sadece bir medeniyet görebilmek için 40 km uzaklıktaki habur sınır kapısına yürüyerek yarım saatligine gözünüzde yaşlarla geçen araçları seyredip, cehennemden çıkamayacağınızı bilerek cenneti seyredip, yine 40 km yolu yürüyerek aynı gün karakolunuza döndünüz mü

Siz biz hepimiz varya ottomanın 300 yılda yaptıgı hatalara ses cıkarmayan nesillerin biriktirdigi sorun yumagının bedelini çanakkalede canlarıyla ödeyen nesili yetiştirmeye adayız.

Yazı Tura yı izlediniz mi?

13 pkklıyı bir roketle köpek gibi öldürüyorlar... köpek iyi bir hayvandır, pkklıları birşeye benzetmeye calısmayın. bırakın köpek hatasız yaşamaya devam etsin. pkklılar nasıl birilirimiz sorunupkk görüp ergenligimizde asker olma hayaliyle savaş üzerine fantezi kuruyorsak, onlarda sorunu yanlı analiz etmiş kanı kaynayan 14-15 yaşındaki cocuklar. ama işte o sorunla onları orada başbaşa bırakanlar utansın, ayrıyetten daha çok utansınlar, duşman yetiştirip, sucsuz gunahsız gencleri şehit,gazi, psikopat yaptıkları için utansınlar.

uni mezunuysanız gönüllü gidin guneydoguya.. bir maaş alırsınız hemde parayı harcayamazsınız off deli paranız olur. Eger o roketi atarsanız 13 pkklının ustune.. askerden donerken havaalanına inersiniz, tum catıları dikkatle suzersiniz. Acaba bir pusu varmı diye, metroda aynı şiveyle konuşmayı duydugunuzda bogazına sarılır, ortadaki riski metrodan inesiye kadar durdurmaya calısırsınız. Bir an kendinizi kandırıp guvenli bir yerdeyim dersiniz ve insanların saskın bakısları altında, ilk durakta kacarak uzaklasırsınız metrodan. sonra gelirsiniz taksime... bakarsınız ne guzel herkes mutlu, mesut, cıvıl cıvıl dolasıyor. O zamanda benim ne gunahım vardı bu bedeli odedim dersiniz. Eger bu bedeli odediysem neden herkesle standart hayata sahip oluyorum dersiniz. 13 kişiyi oldurmussunu ya kopek gibi.. Birisi gelir size bir laf ederse onu .ok gibi yere serersiniz. Gözleriniz zaten infrarujla bakmaktan sürekli kıpkırmızıdır. o gözleri görenler sizden kaçar.. Bu sefer " *** ben sizin için geçmişimi , arkadaşlarımı, sevgilimi, sevgimi herşeyimi bırakıp gittim, sayamadım kaç defa kurşunun kulagımın yanından gectigini, o kadar bedel ödedim, siz benden kaçıyorsunu" dersiniz.

haberi burada konu acıp yazmak kolay.

Ne asker cani, ne pkklı köpek. Hepimiz aynı sınırlar içinde doğmuş, ne mutlu ki T.C vatandaşıyız. Bu mutluluk şu an daki güzelliklerden değil, geçmişteki ödenmiş bedellerden.

Kanadaya gidersiniz, orada bakarsınız ben zartım diyen T.C aleyhine kagıda imza atan Kanada vatandası olur, 9 eylül uni hocalarından Sayın Baran' ın isimlendirdigi, keşfettigi Barani yılanı bakarsınız kapıkuleden bir kadının vucuduna dolanmıs halde bulunur. Bakarsınız dogu anadoluda, ermeni biyologlar, yeni türleri keşfeder literatüre erminece isim verirler ve ileride bir durumda " Bizim bu topraklarda emeğimiz çok diyebilirler, şimdi de 3. şahısların gözünde, bu ermeniler anadoluya aşık" gözlemi yaptırırlar.

Ben bedel ödedim, alışkanlık yaptı hala ödüyorum. Ne mi yapıyorum. Dyscalculia isimli matematik öğrenim bozukluğu yaşayan yaklaşık 1,500.000 öğrencinin matematik öğrenebilmesi için eğitim modeli geliştiriyorum.

bundan kazancım mutluluk. Farkındalık. Alışmışsınız ya bir defa yuzeysel yaşayan insanların gerçekten sorundan kaçtığını, bu sorunların sizin kucagınıza kaldıgını görmeye. Gercekten bakın, sayın 1000 den fazla sorun sayarsınız. Ama bu sorunların %50den fazlasını bireyler çözebilir. yani siz biz kısaca hiçkimse.

Herşey vatan içinse herkez görevini tam yapsın. Kpssye girip memur olayım, yatayım uyayayım; site acayım bot herkesin emegini calsın siteme yapıstırsın, rapidden lisanssız linkler atayım, hit yapsın, şurda pr 100 blog var, ona link ekleyim pr artsın vs..

o asker roket 13 teröristi öldürüyorsa, sizde bir siteyle 13 orjinal iş yapın, sorun çözün sizde haber olun.

İyice dolmuştum yine. özür dilerim uzun yazıdan. çünkü bende nefret ederim çok uzun yazılardan.