Yaptığınız hareketleri takdirle karşılıyorum. Her TÜRK gencinin yapması gerektiği gibi.
Ancak bence bu olanları protesto edecegımıze, bunların olmasına zemın hazırlayanları protesto etsek sızcede daha uygun olmaz mı ???

Bugun şanlı ve şerefli TÜRK ordusu dişini tırnağına takıp, bizlerin rahat uyumasını sağlarken,diğer yanda bazıları bunu soylerken bile utanıyorum Milletin Meclisinde bu olaya 'Terör' diyemiyor !!!

Yapılanlar elbette karşılıksız kalmaz. Bu vatanıda kimse üç beş çapulcuya bırakmaz ! Ancak şu bir gerçek ki, o milletin meclisinde sen dağdaki adamın yandaşını Türk bayrağı altında oturtuyor ve annemızden babamızdan kesılen paralar ıle maaşını verıyosan, kusura bakmayın arkadaslar ama ne yapsak ne etsek boşuna !!!

Ben bu yazıyı işi siyasete dökmek için yazmadım, zaten bu konuda siyaset yapan adamında kanından şüphe ederim. Tabiki şehitlerimizi yaad edip, onları en yüksek yerlerde tutacağız. Bundan şüphe yok.

Ama dediğim gibi biz protestoyu her zaman biseylerı lanetleyerek yaptık, ama bunlara destek cıkıp devletın parasını yıyenlerı hıc protesto ettık mı acaba ??? Saygılarımla