slm arkadaşlar bağlantılardan felan bahsetmişsiniz ama bende diyeceğimki alakası yok...
bende adsl ile bu işe başlayanlardan biriyim... halende devam ediyorum evde barındırdığım sunucumdan forum sitemi yayınlıyorum başka sayfalarda var ama şimdi reklam ma felan girer diye link veremiyorum.. ama bende o sözde 2 mbit bağlanti ile eş zamanlı 182 kişi online ettim forumda (arkadaşlara rica denemek için) hiç banamısın demedi hemide bulunduğum bölgede telekom tesisleri allaha emanet olduğu halde tek sorun oksit yüzünden gece yarıları duvarlara tırmanmak zorunda kalmak biraz insanı kasıyor ama napacaksın yayın kesintiye uğramamalı... bir sunucu evde forum yayını yaparken adsl üzerinden 15 serverde iş yerinde yayın yapıyor herşeyimiz tamam tek eksik fiber bağlantı oda gelene kadar idare edecez artık şimdilik dediğim gibi oksit arızaları dışında hiç bir sorun yaşamamaktatım... malum bu bölümde server lerimden 2 sini satışa çıkardım ve 1 istanbulda bir firmaya gitti şimdi biri daha satılık.. sunucularımın hemen hemen evdeki hariç hepsini daha yaz ortasında topladım... (toplu alımda) saolsun aldığım yer indirim yaptı.. şimdilik işler tıkırında telekom bir de fiberi bizede layık görüp getirirse bulunduğum bölgeden elimden geldiğince hizmet vermeye devam edeceğim fiber gelmesini vps ye geçeceğim için istiyorum yoksa oksit dışında halimizden memnunuz...
bağlantıda iyi bir performans bekliyorsanız modem seçiminiz ve modem ayarlarını iyi bilmeniz gerekiyor...