Konu tamamen saçmadır. Web konusunda kapora alınmadan iş yapılmaz. yapanda zaten işi bilmiyordur sagdan soldan toplayarak can sıkıntısına yapmaya çalışır birsey cıkartamaz. Eğer güven konusu diyorsan bir sürü web yazılım firması var git onlardan birisine ver 2-3000$ yazdır(o kadar verebilecek durumun olsa burada zaten bu başlıgı açmazsın). Vergi levhaları var bir yere kaçamazlar. Ben ne telefon degiştiren ne telefonlarına bakmayan insanlar gördüm 0532 li hatlarını iptal ettirenler biliyorum. Telefon msn mi degiştirecegiz gibi geyikler sacma geliyor bana, telefon hatları 5-10ytl... Eger buradan birisine yaptırmak istiyorsanda buluş adamla kaporasını ver adını soyadını ögren yaptır. Boşuna konu kalabalıgı yapma bence. Kendin düşün kapora almadan iş yaparmısın tanımadıgın birisine?
24yaşına gelmişsin çok güzel bide r10 gibi siteleredeki konulara cevap yazmayıda öğrenmişsin helalllll.... 24yıl sonra yol katetmiş olursum umarım. 150ytl işin neyine gidip firmalarla konuşayım? 150ytl işi 3bin dolar yaptınya sen gibilerin sayesinde dürüst arkadaşlarada kuşku içinde bakıyoruz. haaa sen bide iş 3,000 dolar dersin ordan 300dolar peşinat ver dersin! 24yılda kendi özüne dönersin umarım.