Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Menes abi proje çok güzel keşke herkes senin gibi düşünüp böyle kaliteli projelere yönelseler. 20 site açmak yerine 1 site açıp hakkını verseler. Türk interneti bu şekilde düzene girer bu şekilde güzelleşir. Burada Türk internetine yön verenler bizleriz. Şuanda bir arkadaşımıza internette ne yapıyosun diye sorduğumuzda = hep aynı şeyler tadı yok cevabını alıyoruz. Abuk sabuk proje ve sitelerle uğraşmak yerine bu şekilde inandığınız projeler ile ilerlemek herzaman daha faydalıdır. Tekrar tebrik ediyorum umarım çok güzel yerlere gelir yeri geldiğinde bizde desteğimizi veririz.
emrah1302 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya arkadaşlar bizler neden her zaman bir basamak yukarı çıkana destek olacağımıza geri çekmeye çalışıyoruz... Adam uğraşmış emek sarfetmiş, birşeylerin farkındaki bu kadar emek vermiş. Tamam güzel uyarıyorsunuz fikrinizi söylüyorsunuz da bu proje için emek sarfeden kişi ADS den ban almayı yada aramalardan ban almayı göze alırmı? ya da işi şansa bırakırmı...

ha illa uyarıcam diyorsanız pm diye bir icat var bu forumda şaka değil evet icat edildi ve edileli yıllar oldu

destek olacağımıza köstek olmayı neden seçiyoruz anlamıyorum..

Sevgili menes.. öncelikle böyle bir projeye imza attığınız için size tekrar teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir uygulama. Ve ayrıca birçok upload sitelerinde görmekten sıkıldığımız +18 resimlerinde sizde yasak olması gerçekten çok güzel.
Hitabımda biraz sert çıktıysam afola ancak gerçekten çok ağırıma gitti bir takım arkadaşların yorumu

Teşekkürler Loadtr
teşekkürler arkadaşlar, destek olduğunuzu görmek bize gerçekten aşk şevk veriyor.