Site daha yeni diyorsun tıklama da olmadığına göre bu durumda şimdilik ziyaretçisi de yok. Yeni sitelerde normalde zaten türkçe reklam da çıkmaz. Neden Alman sitelerinde Türkçe reklam çıkmıyor?

Gerçi site sahibi Türk ip ile girdiği için yüzdeye bakarak mutlaka Türkçe reklamlar çıkıyordur.
Tabiki bunlar özgün içeriğin değerini bilmeye engel değildir ancak hitlerin 500 leri geçmeye başladığında istenmeyen misafirler de mutlaka yerini alacaktır.
Tamamen yanlış mantık. Alman sitesinde türkçe çıkmıyor öünkü site dili almanca olduğu için. içinde alamnca keywordslar var title description vs almanca. Benim ing blogum şu anda birtane yabancı giren yok ben her gün güncelliyorum ve bakiyorum. Reklamların hepsi ingilizce.
Bu arada benim bir ton türk sitem var daha birtane kontür reklamı görmedim. Adwords kullanıcıları abuk sabuk kelimelere reklam veridğinin farkındayım ama. Burda 100 kişinin 99'u msn indir........ vs vs, hertelden forum vs vs vs, gibi siteler açıyolar. Adam diyor bende hep msn reklamı çıkıyor bu ne. Bir bakıyosun 500 tane msnle iligli keywords yazmış. Yani çuvaldızı birazda kendimize batırmamız lazım. Ne adwordsçüsünde hayır var ne adsense yayıncısında... Hele adsense-tr de hiç hayır yok. Orayada milleti sokaktan toplamışlar heralde. Neyse fazla uzattım..