Darkness_Sant adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki, paran başka birinin hesabına yattıktan sonra ödemeni nasıl aldın anlatırmısın?
Ödemeler ynalış hatırlamıyorsam o ay 29 unda yapılmıştı ve ben hesabımda göremeyince ertesi gün bankaya gittim durumu anlattım. Bankadaki görevliler paranın gelmediğini karşı tarafla iletişime geçmemi söylediler. Google a durumla ilgili mail attım. Bana ayın 10 una kadar beklememi ödeme gelemzse bankayla iletişime geçmemi söylediler. ayın 12 sinde bankaya gittim tekrar ödeme gelmeyince. Bankada ısrarcı davrandım. Ve derin bi araştırmaya girdiler. Araştırmayı yapan bankacı aradan 10 dk. geçtikten sonra hatayı gördü ve özür dilemeye başladı. durumu anlattı.
Bana dediki konuyla ilgili muhasebe departmanımıza bilgi vericem size o şekilde ödee yapılması 1 hafta sürebilir ama dilrseniz paranın yattığı müşterimizle iletişime geçelim parayı geri yatırmasını isteyelim.
Bende hangisi daha çabuk olacaksa öyle yapın vs tarzı sert çıktım. müşteriyi aradılar müşteri o gün parayı geri yatırdı ve o para aynı gün akşam benim hesabıma banka taraından yatırıldı. Tabi daha sonra 2-3 kez banka tarafından arandım ve defalarca özür dilediler