İstanbulda yaşayan birisi iş yerine gitsin bire bir konuşsun şu adamlarla bende meraklandım
Ben gittim gördüm konuştum firma yetkilisiyle. hiçbir gayri resmii veya aldatıcı bir durum durum yok ortada. zaten gidip görmek isteyenlerde şirketin giriş katında gri renkte toyota avensis marka sıfır arabayı göreceklerdir. üzerindede mytechsis otomobil ödüllü seo yarışması 1. lik ödülü yazan süslemeli bir bant var. otomobilin sağ tarafındaki standta ise resimde gördüğünüz sony laptopun aynından var ve üzerindedeki etikettede mytechsis otomobil ödüllü seo yarışması 2. lik ödülü yazıyor. arabanın sol tarafındada yine resimde gördüğünüz kameranın aynısı duruyor. yarışma hakkında sorduğum birtakım sorulara hep olumlu ve belgelerle cevaplar verdiler. noter tarafından onaylanmış 4 tane ayrı ayrı belgeler bulunmakta.bunların içinde en çok dikkatimi çeken belge, mytechsis bilişim ve teknoloji sistemleri yarışmacılara vaadedilen ödülleri kurallar dahilinde yarışmayı 1. 2. ve 3. olarak bitiren yarışmacılara adı geçen ödülleri vermekle yükümlüdür vs. gibi bir belge idi. firma yetkilisinin adı resul çağlayan. çok misafirperler 4 tane çalışanı var ve gayette güzel bir mekan. gidip görmek isteyenlere tavsiye ederim. benden önce 8-10 kişi daha gitmiş oraya yarışma hakkında merak gidermek için ama gidenler hiç nette bişey yazmamış yarışmanın gerçekçi olup olmadığı hakkında ben sizleri bu konuda aydınlatmak istedim.