infinibleu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 22 ekimde nudembilisim den domain ve host almıştım.. bugün 100 mb lık alan adını 120 mb yaptınız diye sıteyı dondurdular.. nudembilisimle iletisime geçtim.. bana 40 ytl ödemeniz gerekıyor dediler.. bunun yasal olup olmadıgını sordum kullanım sözleşmesinde yazıyor dediler.. inanın 10 kere baktım okudum arkadaşlarıma okutturdum ve bu 40 ytl yi almak için herhangi bir prosedür okuyamadım.. ve msn den tekrar sordum ilgililere.. bana bu yazıyı kopyalarmısınız ben goremıyorum dedim bekleticem sizi dediler.. baska muşterilerle ılgılenıyorum donucem size dediler.. aradan 20 30 dk geçti.. tekrar sordum.. yazıyı bana kopyaladı.. bende şaşırdım bu kullanım sözleşmesinde yazmıyor dedim.. adresi tekrar verdi yani adresi yenilediğimde bana kopyaladıgı yazıyı oraya eklemişlerdi... inanamadım!!! 100mb yıllık 38ytl iken 20mb geçti diye 40ytl alınması resmen dolandırıcılıkyani kullanılabilir mb tı geçtiğim zaman bi uyarı maili yada ne bilim bişiy yapmaları lazım değilmi sizce... yorumlarınızı beklıyorum...
Merhaba;
Nudem Bilişim olarak kimseyi dolandırdığımız yok.
Birde konuyu bizden dinleyin isterseniz.
Bu kullanıcımıza 100 mb alanlı bir paket verdik ve bugün plesk panelden bize mail uyarı geldi alanı xxxx.com adlı domain müsade edilen limiti aşmıştır diye bizde direkmen suspend ettik ve kendilerine mail çekmek üzereyken kendilerinden bize mail geldi sitemiz ulaşılamıyor diye bizde kendileriniz alanı aşmışsınız ve alanınızı 250 mblık bir paket yükselteceğimizi belirttik ve arasındaki farkın 40 ytl (kdv dahil) olduğunu kendilerine söyledik.Bu durum üzerinden kendilerine sitemizdeki kullanıcı sözleşmesinde yer alan 3.10 maddesindeki kullanım şartları maddesini gösterdik ve kendileri bu madde bende yok diyerek sayfada oynama yaptı kendileri haklı göstermek için.Bu durum karşısında saygı çerçevesi içinde kendilerine ücretinizi ödemeniz halinde siteniz açılacaktır dedik. Olay bundan ibaret eğer alanı aşmışsa ve hakkımızı istemek dolandırmaksa evet dolandırıyoruz.

Saygılarımızla.