Hocam yapmayın ya.

Valla kafama çok kötü takıldı sabahtan beri. Şimdi bu durumlarla pek karşılaşmadığım için bilmiyorum. Hangi dalın doktoruna görünecez? Dahiliye mi? Valla olmazsa bi gideyim ya. Peki arkadaşlar tedavileri nedir? Kesin olarak tedavisi mümkünmüdür?
Ve en büyük soru; Genelde cinsel yolla bulaşıyormuş. Ama ben hiç ilişkiye girmedim. Allah göstermesin böyle bi hastalık çıkarsa aileme ne diyeceğim?
Bevliye yani Üroloji ye görüneceksin. Doktara açık açık diyeceksin.kendin git.Ailenden birini alma yanına. çekinip söylememezlik yaparsan Allah korusun daha farklı sonuçlar doğurabiliyor. Mümkünse meni akmış iç çamaşırınla git .görür görmez anlıyor doktorlar zaten. % 100 cinsel ilişki ile mi geçiyor bilmiyorum . İç çamaşırını fazla süre giydiysen mikrop olayıda olabiliyormuş. En garantisi doktor. kendinden eminsen korkmana gerek yok