Birisi bir mesaj yazıyor peşine karşı taraf dinlenmeden millet saydırıyor. Arkadaş emek vermiş ve emeğin karşılığını alamamış ve burada durumu izah ediyor ve cevap bekliyor Biz diğer kullanıcılar burda hakim savcı vb. bir misyonumuz yok hemen infaz etmeye çalışıyoruz hakaret bile ediliyor. iki tarafı modlar dinlesin zaten herşey ortaya çıkar iki tarafada geçmiş olsun diyorum ama Birsen Akçiçek le alakalıdır %90

emeğinin karşılığını alamayan arkadaşada tecrübe olsun. Bende ilk üye olduğumda güven konusunda forumlarda fazla takılmadığımdan bilgim yoktu.2 günlük çalışmam boşa gitmişti ama tecrübe oldu. Para alınmadan iş yapmıyorum, sende artık öyle yaparsın hoşgeldin diyelim.

BirbilisimSenin sorumsuzluğun yüzünden birçok kişi mağdur olmuş(acaktı). Bize mi sordun şifreni standart yaparken. Hem suçlu hem güçlü

Suçu ne birisi şifresini deneme yoluyla bulmuş diyelim ne yapabilir. Karşı taraf ödeme alsaydı benimde başıma geldi ödeme almadan iş yaptım ve hatalı bendim ve ödeme almayan arkadaş bu arkadaştan daha suçlu benim gibi.

Son söz iş yapıyorum birşey satıyorum diye hemen atlamayacaksın ,güvenmeyeceksin kimseye.