vakfikebirli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dimizde günah işlerden kazanılan para haramdır. sen o günahı yapmıyor olabilirsin. örneğin bir içki dükkanını ele alalım. sen içki içmiyor olabilirsin ama içki satarsan o işten kazandığın para haramdır ve başkalarının içki içmesine fesile olduğun için onların günahlarına ortak olursun. aynı şekilde sen ***** siteye girmiyor olabilirsin ama ***** site açarak insanların ***** siteye girmelerini fesile olduğun için o insanların günahlarına ortak olursun ve kazandığın parada haramdır. bi gün mutlaka bi yerden çıkar o paralar.
günah benim günahım olduğu için bir sorun yok ben veya başkası bu ülkede ***** site açmazsa, ve o ***** siteler olmazsa bu ülkedeki insanların ne hale düşeceğini tahmin edebiliyomusun?

hadi herkes günah dedi ***** siteler kapandı. ee o zaman ne olacak? sokakta artık herkes birbirini götürür. hiç olmazsa adam ***** siteye girerek ihtiyacını karşılıyo bi şekilde. bırakalımda isteyen girsin, isteyen girmesin. sitesini açanda açsın. helal veya haram kazansın. o onların sorunu. haram para çıkar veya çıkmaz bunu allah bilir. açıkcası bende çok para kazandım adulttan. pişmanmıyım? orası benim vicdanıma kalmış