he he ne kadar da dertlenmişsiniz böyle varsa bana başka saldırcak bekliyorum
Meyhane değil diyen arkadaşım burası resmi bi kurum da değil sen bu lafı her kullandığında meyhane de mi oluyorsun adam yazmış işte gelişine göre küfür yok saçmalık yok benzetme yapmış
Beyler allah aşkına yapmayın konuyu abarttıkça abarttınız adam bitti bana yüklenmeye başladınız

basit bi soruya verilecek cevaplar mı bunlar kimi meyhane der kimi kurallar der yanlış bişey varsa kuralları oku dersin adamla dalga geçmezsin neyse ya bana ne insanlara nasıl istiyorsanız öyle davranın kişiliğinizin yansıması olduğunu da unutmayın.
Burda kimse kimseye saldırma gayesinde veya su üstüne çıkma gayesinde değil konu sayende uzadıkça uzuyor melek kanatlarını başka bi konuda takmanı tavsiye ederim. Burda ben niyet'den bahsediyorum sen hâlâ bilmiyordur belki diyorsun aydınlatalım diyorsun bende aydınlatma tarafındayım ama İYİ OLAN tarafında aydınlatma. Kafası iyi olan arkadaşım eğer wiki'nin bu özelliğini merak edip bi konu açsaydı bu
Google Pagerank bölümü olmazdı. Tekrar yineliyorum eğer soru sorma şekli daha farklı olsaydı daha farklı cevaplar ve yararlı cevaplar alacağından emindim.
Madem konu açıldı ve gündeme geldi arkadaşın yukarıda verdiği pagerank konusunda wiki'ye bişiler ekleyelim r10 olarak