öncelikle merhabalar, r10'a ilk defa kayit oldum normal de 4.5 senedir sanal alemindeyim fakat hic bi foruma niyetli bi sekilde girmedim yanlıs anlasılmasın amacım burada forumlari kötülemek değildir. sadece forumlar'da olan bazi tatsızlık ve cekilmezlik insanı bıktırıcak dereceye kadar ulasabiliyor. R10'a kayit olmamdaki amac öncelikle bilgimi gelistirmek ve bilgi paylasim icindir. diğer bir konu ise "muhammet" isimli Loverzsoft rumuzlu hem arkadasim hem dostum olan bir insan icindir, ben bu sanal'da üc kisiye güvendim birisine güvendim herşeyimi teslim ettim fakat teslim edip gittikten sonra geldigim de teslim etmis oldugum seyler yok ve kendisi de yok tabi bu normal cünkü sanal burasi adı ile belli acıkcası pek sevmiyorum neyse konuyu uzatmiyim buradaki insanlar benim özel hayatimi dinleme zorunda değil gerci, muhammet buraya post atmis simdi gördüm ben bu insanı taniyali pek uzun bir zaman olmadi ama 2 tane site isim var idi karsılık beklemeden yapti, fakat bu insan sonucta emek veriyor bende bu insana emeginin karsiligini vermek zorunda oldugum icin hakkini verdim güvenilir ve oldukca anlayisli bir insandir örnek; ben bıktım hadi ya gibi laflari yok hakkini veriyor helalinden her zaman kazanmasi dilegiyle ALLAH yolunu izini acık etsin temennim en güzel yerlere varirsin güzel insan.. selametle..