Şu anda canlı yardım ve ticket sistemi kodluyorum. İhtiyacı olan arkadaşlar bana p.m yoluyla ulaşabilirse onların istekleri üzerine biraz daha geliştirip lisans usulu burada satışa sunacam.
Scriptin genel özellikleri:
1- Üzerinde kendi üyelik sistemi var fakat istenirse başka bir sistemin üyeliğide entegre edilebiliyor hiç bir değişiklik yapmadan.
2- Script üzerinden sizin yönetici panelinizden belirlediğiniz konular üzerine ticket açılabiliyor ve bunlar yöneticiler tarafından cevaplanabiliyor.
3- Ufak bi masaüstü programcığı sayesinde yeni bir ticket açıldığında size alarm veriyor.
4- Script üzerinden kullanıcı canlı yardım isteginde bulunabiliyor. Bu istek boşta olan yöneticilerden birine yönlendiriliyor eğer yönetici isteği kabul etmezse başka yöneticiye yönlendiriliyor. Tüm yöneticiler dolu ise kullanıcıyı kuyruğa alıyor ve kullanıcıya bekliyen şu kadar kişi var diye mesaj veriyor.
5- Kullanıcı canlı yardım isteginde bulunduğu anda yönlendirilen yöneticinin bilgisayarında bi uyarı çıkıyor ve bu isteği kabul edip etmediğini soruyor eğer kabul ederse konuşma başlatılıyor.
Bu konuşma yine bi masaüstü programı veya net üzerinden yapılabiliyor.
6-Tüm kullanıcılar yaptıkları görüşmeleri daha sonra panelinde görebiliyor.
7-Yöneticilere bölümler atanabiliyor (muhasebe,teknik,genel vs). O yönetici sadece o bölümen gelen ticket ve canlı yardım isteklerine cevap verebiliyor.
8- Ticket sistemi klasik ticket sistemleri gibi...
Eğer isteyen arkadaşlar olursa benle iletişime geçsin. Onların ihtiyaclarınıda ekliyelim.. Script önümüzdeki 10 gün içinde satışa çıkacak...