İşi gücü bıraktım tartışmaları ve lagalugaları okumaya başladım. Üstelik iki gündür detaylı hit raporu okumaktan imanım gevredi. İnanın bu sistemi yazarken bu kadar yorulmadım. Şurada (
http://forum.iyinet.com/ortaklik-pro...k-fos-d-3.html) devam eden anlamsız tartışma ve bir iki kendini bilmez arkadaşın davranışları nedeniyle az önce bir iki fikir geldi aklıma.
Aybaşında yapılacak ödemeler sonrasında belli hit sayısını bulamayan ortakları sistemden çıkarmayı, iş ortaklığı sistemine başvuruları durdurmayı ve sadece kalitesini belli eden iş ortaklarıyla çalışmayı teklif edeceğim argonik.com yetkililerine. Belki onlar benim kadar keskin bir düşünceye sahip değillerdir, belki kabul etmeyecekler bu önerimi, bilemem.
Gerçekten açıklama yapmaktan, mail cevaplamaktan ve bu anlamsız tartışmaları izlemekten yoruldum. Düzgün bir sistem yazabilmek için onca emek sarfettim ona yanarım, kurunun yanında yaş yanacak sağlam kazanç sağlayan arkadaşlar gümbürtüye gidecek ona ayrı yanarım. İki satır kod yazmadan site kurup, cinlik ve hinlikle para kazanmaya çalışanlar yüzünden Türkiye'de ortaklık sisteminin yürümeyeceğini tekrar gördüm ona ayrı yanarım.. Yanarım, yanarım yazdığım binlerce satır koda saygı göstermeyenlere yanarım.
Hepinize kolay gelsin, iyi geceler...