hocam birşey bilmiyoruz bilmiyorsunuz anlık istihbarat oldu

350 kişi aynı anda ilerlemiyor

bu grup helikopterler ve topcu atışıyla dagıtılıyor yani 5 kişilik grup düşünün toplam 350 kişi hiç biri toplu degil dagınık hareket ediyorlar tabiki çogu silahını bırakıp kaçıyor kuzey ırak a timler helikopterler topcu atışları sayesinde termal kemeralarımız gece gündüz devrede zaten görüntü alınıyor.

aktütün karakoluna saldıran grup yok denecek kadar az zahiyatımız kuzey ıraktan sallanan agır silah denilen top veya havan benzeri silahlar... pkk havan(uzun menzilli) işi ne topun işi ne... barzani/ talabani destekli bu saldırı.. Teşekkürler.


önceki saldırıyı izliyenlere bilir. eski saldırı gibi olmadı onun için önlemler vardı taktik degiştirdi pkk yani bir saldırdıgı yere bir daha saldırmıyor seneler sürüyor tekrar saldırması bence yakında kuzey ırak büyük bir hava saldırısı olur böyle bir saldırı daha olursada kuzey ırak a top yekün girer dagıtırız.

BİZE HELİKOPTER LAZIM TEZ ELDEN