Herkese Merhabalar. 1 Ay sonra Alacağım önceden belirteyim. 7 Kasımda şu an kullandığım resellerın süresi doluyor. 5 Kasım gibi taşınmış olmam gerekli.

Sadece TEKLAN da barınan (Neden sadece Teklan istiyorsun; bak Teklana Denk bizimki gibi sorular sormayın rica ediyorum. Teklanda Barınmayan Yazmasın, Teklif Vermesin)
Ücret ödediğim sürece TEKLAN da barınma garantisi vermelisiniz. mesela 6 aylık ödeme yapmışsam; 2 ay sonra TEKLAN dan ayrılıyoruz derseniz; geri kalan 4 AY lık ücreti iade etmenizi isterim. Bu kesinlikle en önemli şartlarımdandır.

1.5-2 Gb Alan
15-20 Gb Band
15-20 Domain Hesabı Ekleme
mysql - e-mail vs farketmez..

Kalabalık sitem yoktur.Tüm siteleri toplasak taş çatlasa günlük 500 hit falan çıkar yada çıkmaz. Genelde firma siteleri olacak zaten. Neden bu kadar fazla band o zaman derseniz; genelde firma siteleri dedim ya;bandım bitse ay sonuna kadar kapanma gibi bir lüxüm yok. Kendi sitem olsa ok ama diğer sitelerin kapanması söz konusu bile olmamalı.Şu anki reselelrımda aylık ortalama 1.5Gb band tüketiyorum .181 Mb ta Alan.
Hiçbir sitede serverdan dosya download falan gibi şeyler söz konusu değildir.
Oyun indirme, divx film indirme siteleri vardır sitelerin arasnda.
***** kesinlikle yoktur.

Not: Şu anki resellerımdan çok memlunum ancak hostinglerini kapatıyorlar bu yuzden taşınmak zorundayım..Uzun süreli çalışacağım biriyle anlaşmak istiyorum

Verilen fiyata göre 3 Aylık - 6 Aylık yada 1 Yıllık Peşin Ödeme Yapılacaktır.Ödemelerimde Hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar.

İrtibat için Fiyat teklifinizi Buradan Verebilirsiniz Pm olarak gönderebilirsiniz, Msn adresimi ekleyebilirsiniz (en iyisi) mimar@seemedia.net yada pm olarak msn adresinizi gönderin ben ekleyeyim.

Fiyat konusunda yardımcı olabilecekler eklesinler lütfen.