Ya şimdi tüm yorumları okudum fiyat ucuz diyosunuz. Ama benim başka arkadaş gitmiş oraya masaya bayan çağırdımmı her içtikleri 10 ytl diyodu. Zaten normal bizim bira 3 ytl. O kadar hesap nasıl çıkardılar anlamadım . Ya bide sonuçta öğrenciyiz yaşım 18 bana para çok geldi.

Ayrıca kadın çok ciddi ve samimi çıkışta bize gideriz diyodu. Acaba herkesemi öle diyolar yani daha çok içelim kaptıralım kendimizi diye yoksa ciddimiydi.

Aslında biz kapanana kadar 2 ye kadar orda durcaktık ama garson geldi dedi hesap sizin bayaa yükseldi diye. Arkadaş hesabı alalım dedi kafası güzel zaten. Geldi hesap neyse bi açtı o hesap defterini suratı değişti. Sonra kapattı bana itti defteri ben bi açtım içimden moku yedik dedim .

Sonra bide bizim para tam çıkmadı ben dedim abi denizbanka gideyim para çekeyim bari, adam tamam dedi. Bi garson geldi yanımda bide oranın arabalarından birinin şoförü. 2 adam ben tek banka arıyoz neyse bulduk çektik ödedik işte.

Aslında aralarda çok acaip olaylar oldu çok makara konuşmalar ama şimdi yazasım gelmiyo. Dehşet bi geceydi ya çıktık şok olduk 1 saat kapının önünde bekledik. Kadın taxiye bindikten sonrada motorla takip ettik işte