Alpaybey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu anda aof'ün sitesi halen kapalı ulaşılamıyor.
Arkadaşlar saldırı varsa lütfen girişken olun ve pıssmayın. Eğer sitenizde kanuna aykırı bişi yoksa derhal savcılığa durumu ispatlayan hatta mümkünse durum ispatını noter onaylı gösteren yazıyla beraber bir dilekçe verin, bu saldırıyı yapanlar yakalanır ve cezası evinizin basılmasıyla aynı. Her saldırıya uğrayan böyle yapsa bazıları durumun ciddiyetini görür...

sayın albaybey oncelıkle sız bedua nıye ustunuze aldınız bır onu ogrenelım veya sız kımsınız kı bu sekılde yazıyorsun ben yazılarım yapanlara soyledım

varsa bır derdınız msn den konusalım bu sekılde olmaz ama aksunucu yaptıgında yanına kalmaz

turkıye bır cok cesıd saldırı var bunu sunucu kaynaklı yada dıger kaynaklı dıyebılırız veya rekabet amaclı ancak ben aldıgım saldırılar ddos veya botnet denıldıgın ıcın ve sahte ip ten saldırdıkları bunların tesbıt zorkı mahkemeye basvuralım

sitemiz egitim sitesi ne kanunu olacak onlar ogrencı gelıyor ve egıtımlerın katkı saglıyor son zamanlar egıtım sıtelere saldırıları zaten anlamıs degılım bız turkıyede her gun egıtım destek amacıyla kampanlar duzenlenıyor fakat bır cok kesımde buna yon vermıyor ben host sahıpı olsam bır egıtım sıtesıne guzel teklıfler sunarım cunku sonuca egıtımde bızım cocuklarımız yararlanacak fakat sıteler saldıranlar kendı cocuklarında egıtımlerıne englemektedırler turkıyede ben daha bu zaman kadar bır ***** sıtesıne saldırı duymadım duyan ve ***** olupta saldırı alan varsa yazsın